Per al maneig d’embarcacions d’esbarjo és requisit indispensable acreditar l’aptitud psicofísica mitjançant un reconeixement mèdic realitzat en un Centre de Reconeixement de Conductors, de manera anàloga als conductors de permisos ordinaris per conduir vehicles a motor.

Escola Port ha establert un conveni amb un CRC, amb quatre seus a Barcelona, en les qual podràs efectuar, sense cita previa, el teu reconeixement mèdic a un preu especial, exclusiu per a nostres alumnes.

D’acord amb els resultats del reconeixement el CRC emetrà el certificat mèdic d’aptitud, segons sigui procedent, en un imprès ajustat al model oficial, que portarà una fotografia recent de l’interessat, sobre la qual s’estamparà la signatura del director i el segell del centre.

Un cop efectuada la compra a la nostra botiga online t’enviarem un val que hauràs de presentar amb una foto tipus carnet, en qualsevol dels centres adscrits a Escola Port (Horta, Les Corts, L’Hospitalet, Badalona), perquè et efectuïn les proves d’aptitud psicofísiques necessàries.

El nostre centre de serveis sanitaris associat té seus a:

 • SANTS – LES CORTS
  C. Caballero
  Dilluns a Divendres:
  de 9h a 13h y 16h a 19h.
 • BADALONA – SANT ADRIÀ
  C. Simancas
  Dilluns a Divendres:
  de 15:30h a 19h.
 • HORTA – NOU BARRIS
  C. Sant Manuel
  Dilluns a Divendres:
  de 9h a 13h y de 15h a 19h.
 • HOSPITALET LLOBREGAT
  Av. del Nord
  Dilluns a Divendres:
  de 15h a 19h.