El Club de navegació de l’Escola Port Barcelona està pensat per a tots aquells aficionats que necessitin augmentar la seva experiència navegant, realitzant així hores de navegació i obtenint un major domini de les embarcacions. Tot això amb un patró amb gran experiència nàutica acompanyant.

Ser soci del nostre club de navegació no té cap quota mensual, només has de pagar quan vulguis navegar i en funció del pla de navegació que vulguis realitzar. T’oferim les següents opcions per navegar amb el nostre club:

  1. Els dissabtes al matí de 10 a 13 hores realitzem sortides de navegació a vela amb velers de l’Escola. Per poder realitzar aquestes sortides pots comprar un pack de 2 o 5 sortides. Aquestes sortides es fan en grup amb altres socis del club.
  2. També pots formar el teu propi grup i contactar amb l’escola perquè et reservem un patró i un vaixell en exclusiva per a tu i el teu grup. Reserva de vaixell.
  3. Si prefereixes realitzar navegació d’altura, i realitzar les pràctiques homologades d’ILLES, pots inscriure’t al nostre FORMULARI D’OFERTES LAST MINUTE i rebre les ofertes que tenim preparades.
Si has realitzat prèviament una pràctica de navegació homologada a la nostra escola, podràs repetir la mateixa pràctica a un preu encara més baix.

A Escola Port Barcelona vam realitzar durant tot l’any pràctiques de navegació per als títols nàutic esportius, per a això disposem de la flota més gran d’embarcacions homologades per a pràctiques a Catalunya, les quals posem a la vostra disposició.

Pregunta’ns qualsevol dubte sobre el nostre Club de Navegació amb el següent formulari:

Nom:

E-mail:

Verificació E-mail:

Missatge

Estic d'acord amb els termes i condicions.