La Llicència de Navegació permet governar embarcacions amb una eslora de fins a 6 m, amb la potència per la qual estigui homologada l'embarcació pel fabricant. Navegació diürna sempre que no s'allunyin més de dues milles nàutiques en qualsevol direcció d'un port, marina o lloc d'abric. Motos nàutiques (Jet ski) de classe C fins a una potència de 55 CV.

El títol requereix una preparació teòrica de dues hores així com unes prácticas de seguretat i navegació de 4 hores en una embarcación homologada de la Escola Port per a la realització d'aquestes pràctiques amb base al Port Olímpic de Barcelona.

En les dues hores de teoria s'impartiran coneixements sobre limitacions a la navegació en platges no abalisades, abalisades i els seus canals d'accés. Normativa sobre el tràfic marítim i navegació interior en els ports. Forma de governar les embarcacions. Determinades regles del Reglament Internacional per Prevenir Abordatges

Si es té el Titulín o Autorització federativa només serà necessari realitzar les 4 hores de pràctiques de navegació a Escola Port per obtenir la Llicència de Navegació.

  • Documentació que has d'aportar.
  • Ser major de 18 anys o 16 anys amb autorització paterna.
  • Acreditar la superació d'un reconeixement mèdic realitzat d'acord amb els requisits exigits a la normativa (més informació aquí).
  • Acreditar unes pràctiques obligatòries bàsiques de seguretat i navegació (només si no es té el "titulín")
Reserva plaça

S'impartiran dues hores de teoria durant les quals es realitzarà una introducció als continguts pràctics. Així mateix, s'impartiran coneixements sobre limitacions a la navegació en platges no abalisades, abalisades i els seus canals d'accés.

Normativa respecte al trànsit marítim i navegació interior en els ports. Marques laterals de la regió A. Forma de governar l'embarcació per evitar balanços i cops de cap i importància de no travessar a la mar.

Regles 4 a 8, 11 a 19 i 37 (inclòs l'annex IV) del Reglament Internacional per Prevenir Abordatges. 2. A més s'impartiran nocions bàsiques per a l'ús d'una estació de ràdio VHF portàtil, limitant-se al coneixement del canal 16, el seu ús en cas d'emergència i les comunicacions bàsiques de rutina, així com la forma de contactar amb Salvament Marítim (canal 16 i telèfons 112 i 900 202 202).

Aquesta formació teòrica podrà impartir en una aula o bé a la pròpia embarcació de pràctiques.

(Es pot veure amb detall al BOE Núm. 247, 11 d'octubre de 2014 Sec. I. Pàg. 83008)

Marca la casella de regal i indica'ns el nom del destinatari i la teva adreça de correu electrònic. T'enviem aquest val personalitzat ( PDF)!

És molt fàcil. El compres, manem el val, el regales ... o no, i ja es pot utilitzar amb un límit de 6 mesos. Regala experiències úniques.

Vale regal Més info.