La Llicència de Navegació permet governar embarcacions amb una eslora de fins a 6 m, amb la potència per la qual estigui homologada l'embarcació pel fabricant. Navegació diürna sempre que no s'allunyin més de dues milles nàutiques en qualsevol direcció d'un port, marina o lloc d'abric. Motos nàutiques (Jet ski) de classe C fins a una potència de 55 CV.

El títol requereix una preparació teòrica de dues hores així com unes pràctiques de seguretat i navegació de 4 hores en una embarcación homologada de la Escola Port al Port Olímpic de Barcelona.

En les dues hores de teoria s'impartiran coneixements sobre limitacions a la navegació en platges no abalisades, abalisades i els seus canals d'accés. Normativa sobre el tràfic marítim i navegació interior en els ports. Forma de governar les embarcacions. Determinades regles del Reglament Internacional per Prevenir Abordatges

Si es té el Titulín o Autorització federativa només serà necessari realitzar les 4 hores de pràctiques de navegació a Escola Port per obtenir la Llicència de Navegació.

Reservar plaça  • Ser major de 18 anys o 16 anys amb autorització paterna.
  • Certifat mèdic nàutic (més informació aquí).
  • Acreditar unes pràctiques obligatòries bàsiques de seguretat i navegació (només si no es té el "titulín")

S'impartiran dues hores de teoria durant les quals s'impartiran coneixements sobre limitacions a la navegació en platges no abalisades, abalisades i els seus canals d'accés.Normativa respecte al trànsit marítim i navegació interior en els ports. Marques laterals de la regió A. Forma de governar l'embarcació per evitar balanços i cops de cap i importància de no travessar a la mar.

Regles 4 a 8, 11 a 19 i 37 (inclòs l'annex IV) del Reglament Internacional per Prevenir Abordatges.

A més s'impartiran nocions bàsiques per a l'ús d'una estació de ràdio VHF portàtil, limitant-se al coneixement del canal 16, el seu ús en cas d'emergència i les comunicacions bàsiques de rutina, així com la forma de contactar amb Salvament Marítim (canal 16 i telèfons 112 i 900 202 202).

(Es pot veure amb detall al BOE Núm. 247, 11 d'octubre de 2014 Sec. I. Pàg. 83008)
CursModalitatIniciMés info.
PMNDe 13:00h a 14:00hMaig | Dx. 30
Reservar plaça
LNDe 13:00h a 15:00hMaig | Div. 25-Reservar plaça
VEURE CALENDARI DE TOTS ELS CURSOS