La plantilla de professors d’Escola Port compta amb els següents professionals:

 

 

Raul Serrano

El Raul és el cap d’estudis d’Escola Port. És llicenciat en navegació i transport marítim, pilot de segona de la marina mercant, patró professional d’embarcacions d’esbarjo i operador general de SMSSM.

Elena Álvarez

L’Elena és Oficial Radioelectrònic Naval de la Marina Mercant Espanyola i Operador General en GMDSS i Radiotelegrafista. És la professora de Ràdio d’Escola Port. Té experiència en Centres de Comunicacions radiomarítimes i serveis d’emergències (112 i 061) i en vaixells mercants i regates de grans velers (Tall Ships 2000).

José Valdor

José Valdor és el coordinador tècnic en Formació Professional del Mar. Compta amb més de 16 anys d’experiència en l’àmbit d’emergències i seguretat marítima. Tècnic superior en prevenció i seguretat integral, formador de titulacions nàutiques d’esbarjo, instructor en prevenció i seguretat marítima, socorrista aquàtic i Patró Portuari.

Miquel Marcé

El Miquel és el més jove de l’equip, amb 23 anys és oficial de pont de la Marina Mercant i PPER (Patró professional d’embarcacions d’esbarjo); a més és Yacht Master Coastal Skipper (titulació britànica) i tècnic en pesca i transport marítim. Professor de teoria i pràctiques homologades i ràdio-operador de curt / llarg abast a Escola Port.

“Gaudeixo ensenyant a navegar, ja sigui en una moto d’aigua, una llanxa o un veler. A Escola Port oferim totes aquestes modalitats de navegació esportiva”.

Álvaro García

L’Álvaro és membre polivalent de l’equip amb 26 anys. És llicenciat en nàutica i transport marítim per la UPC, oficial de pont de la Marina Mercant i PPER (Patró professional de embarcacións d’esbarjo) i operador general de radio (GMDSS).

“La navegació pot esdevindre apassionant però s’ha de posar en pràctica amb seny. A Escola Port aquestes són les meves prioritats, transmetre aquest sentiment i explicar com gaudir de l’experiència d’una forma segura.”