16 nov.

2015

En Escola Port Barcelona estem fent un esforç econòmic important amb diferents promocions per facilitar l’accés als cursos de nàutica esportiva al públic en general, no només als aficionats a la nàutica esportiva. Volem que el públic en general pugui accedir als cursos nàutics de la forma més econòmica possible, confiant que gràcies a la qualitat del nostre professorat broti una afició nàutica.

La nàutica esportiva segueix semblant una afició “elitista” i realment avui en dia no hi ha motiu per a això, ja que navegar pot resultar una afició molt econòmica si un s’informa de les diferents possibilitats. Considerem com a part de la tasca de les escoles nàutiques fomentar l’esport nàutic al públic en general i en la nostra escola intentem que així sigui.

A Escola Port Barcelona vam realitzar preus especials per a: joves i estudiants amb carnet Jove ; associats del RACC, als socis dels gimnasos DIR, funcionaris de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, funcionaris de Generalitat de Catalunya, membres de la Creu Roja, membres del club de la Vanguardia, discapacitats i a les famílies (descompte de grups).

Aquest mes de novembre estem oferint una promoció especial amb un descompte del 10% per a tots els cursos nàutics que imparteix Escola Port Barcelona. Es tracta d’un descompte per a tots aquells que facin la reserva online de plaça, per als cursos que comencen el 24 de novembre i 28 de novembre. Aquesta promoció es pot acumular a la de grups, però no a la resta de promocions esmentades.

És un bon moment per obtenir la vostra titulació nàutica: Llicència navegació, PNB, PER, Patró i capità de iot, a Escola Port Barcelona. El descompte pot arribar al 25% en el curs complet si us ajunteu un grup d’amics o familiars. Podeu demanar informació de la promoció aquí: info@escolaportbarcelona.com

Tots aquests descomptes no minven la qualitat d’ensenyament de la nostra Escola, que compta amb el millor equip de professors, dirigit per Raúl Serrano, pilot de Marina Mercant. A més l’Escola Port Barcelona compta amb una important flota de vaixells (veure post anterior del nostre blog) que us garanteix a tots els alumnes que trieu nostra Escola, el poder realitzar ràpidament les pràctiques de navegació i completar el curs en el menor temps possible.

Rodrigo Andrade Olivé

Director

Escola Port Barcelona