La missió de Nàutica Port Barcelona és la d’acostar la cultura nàutica i la passió pel mar a la població. La seva línia principal, l’Escola, té com a objectiu aportar el coneixement necessari perquè els seus alumnes puguin obtenir tot tipus de titulacions nàutiques.

La visió que tenim és ser una escola líder a Catalunya en base a un professorat implicat que gaudeix amb el que fa i ho transmet als alumnes, amb unes instal·lacions modernes, centralitzades al Port Olímpic de Barcelona i uns mètodes innovadors d’ensenyament, tant presencial, online com pràctica.

Els cinc valors principals d’Escola Port Barcelona són:

–          Qualitat i valor humà

–          Esperit esportiu i integritat

–          Acció local i visió global

–          Responsabilitat social i medi ambient

–          Innovació i obertura

El fundador de l’Escola Port Barcelona,  Rodrigo Andrade, és un gran aficionat a l’esport de la vela, guanyador de varis Campionats del món als anys 1978 i 1979, membre de l’Equip Olímpic espanyol de Vela als anys 80.

Aquest esperit esportiu que fa a les persones créixer en les adversitats i vèncer les dificultats al camí, forma part de l’actitud de tot l’equip de l’Escola Port Barcelona.

Els mètodes innovadors d’ensenyament de l’Escola Port Barcelona estan adaptats a l’actual context de la societat del coneixement basats en la tecnologia i formats amens. Un equip jove s’encarrega de fer que tot això sigui possible.

L’Escola Port Barcelona es troba al Port Olímpic, sempre vinculada a la vida barcelonina i a la societat catalana. És per això que col·labora amb la Generalitat de Catalunya per donar oportunitats a la gent jove amb projectes com el Carnet Jove pera oferir millors preus.