19 gen.

2015

La nova normativa nàutica ja ha entrat en vigor el 11 de gener de 2015. Aquesta nota és important que tingui en compte per tots aquells interessats en inscriure’s a un curs nàutic.

A Escola Port Barcelona hem estat de les primeres escoles nàutiques a adaptar la nostra web a la nova normativa nàutica i hem de manifestar el nostre malestar pel fet que algunes escoles continuïn oferint en els seus webs els cursos nàutics sense haver realitzat els canvis que obliga la nova normativa. Això pot induir a error als alumnes que adquireixen un curs, a menor preu.

Ens imaginem que aquestes escoles posteriorment informaran als seus alumnes que han de pagar un suplement perquè ara, amb la nova normativa, s’han de realitzar més pràctiques de ràdio comunicacions (per exemple). No ens sembla correcta aquesta forma de procedir, ja que el BOE va publicar aquests canvis l’11 d’octubre de 2014 i les escoles nàutiques que ofereixen els seus cursos al gener de 2015, saben perfectament que per obtenir les titulacions en les convocatòries posteriors l’11 de gener ja han d’oferir les noves pràctiques, per tant no és correcte que no informin d’això a les seves webs i ofereixin preus una mica més baixos. Considero que és una forma enganyosa d’obtenir un avantatge sobre la majoria de les escoles que sí que s’han adaptat a la nova normativa i ofereixen els seus cursos a un major preu, com és lògic, ja que les hores de pràctiques són més ara.

Us recomanem a tots aquells que esteu interessats en obtenir una titulació PER, o les seves pràctiques corresponents, que a l’hora de fer la inscripció al curs o pràctica, se us deixi clar en el document de reserva que el preu inclou tot el que preveu la nova normativa nàutica.

 

Rodrigo Andrade

Director.

Escola Port Barcelona