05 des.

2014

En la seva tercera edició, la Barcelona World Race és una regata plenament consolidada que s’ha anat superant a si mateixa cita cita, el que constitueix una autèntica fita en un context de crisi econòmica global. La regata és la referència mundial de la navegació oceànica a dos, un èxit que ve avalat per la participació de luxe que ha aglutinat en cada edició i pel seguiment massiu que ha tingut.

Més de set milions de visitants únics de la web de la regata, amb gairebé 37 milions de pàgines vistes; 360.000 vídeos visionats al canal oficial de You Tube; més de 3.900 articles i notícies publicats només a Espanya, 79 hores de notícies en televisió, sense comptar els programes, són xifres que només aconsegueixen les millors competicions internacionals.

El desenvolupament de la vela oceànica de base i el suport als joves navegants, la potenciació de tecnologia pròpia i l’apropament de l’aventura oceànica al públic -amb la regata en si i la seva promoció, ia través del programa educatiu- són alguns dels fites de la Barcelona World Race.
A més, el model esportiu pioner de la Barcelona World Race permet transmetre els valors d’esforç i treball en equip, inherents a la navegació oceànica, i s’ha consolidat com una excel·lent plataforma de visibilitat per a les empreses patrocinadores, tant a Espanya com a l’estranger .

A l’Escola Port Barcelona estarem molt atents a tots els esdeveniments relacionats amb aquesta importantíssima regata i intentarem tenir diverses embarcacions llistes per fer el seguiment de la sortida el dia 31 de desembre de 2014. Aquells que us interessi venir a veure aquesta sortida posar-vos en contacte amb l’Escola en el tf 93 221 03 80 o enviar-nos un e-mail a info@escolaportbarcelona.com

A la web d’Ofertes Nàutiques pots reservar una plaça o comprar un ticket.

Informació sobre la regata a http://www.barcelonaworldrace.org