11 Nov

2018

Si t’atrau la nàutica i vols obtenir un títol d’esbarjo, el Black Friday nàutic és la teva oportunitat per estalviar-te molts diners. Pots anticipar el pagament del curs, aprofitar els descomptes de l’oferta Black Friday i fer el curs quan a tu et vagi bé. Sinó també pot ser un regal fantàstic per a un amic o un familiar. A qui no li vindria de gust un passeig agradable pel mediterrani? 

Si tens carnet de cotxe, per què no tens carnet de vaixell?

Aprofita el Black Friday a Cursos Nàutics!

 

Descomptes Llicència de navegació

Hi ha cursos en els que l’estalvi és molt important, com la Llicència de Navegació, que amb l’oferta  Black Friday aconseguiràs per un preu sorprenentment barat. Pots reservar plaça per tu, els teus amics o família i no et preocupis per la data, ja que fem cursos durant tot l’any, normalment els dissabtes de 9 a 15h.

La Llicència de Navegació és la titulació nàutica més bàsica. El curs es fa pràcticament en un matí i l’avaluació és sense examen.

 

Descomptes PER

Un altre estalvi molt important el pots obtenir amb el descompte del Black Friday en cursos nàutics de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo (PER). Amb el Black Friday Nàutic podràs fer un curs PER complet amb tot inclòs (teoria, material didàctic, pràctiques, assegurança, expedició i taxes) a preus ridículs. A més a més totes les pràctiques, obligatòries i complementàries, també tenen un descompte impressionant,… que podrien ser un regal xul·lo p.e., per un amic que tingui el PER però no tingui l’habilitació a Vela.

Vols més idees?

 

El PER és el títol més complet de les titulacions bàsiques. Et serveix per portar embarcacions de l’eslora màxima possible amb un títol d’esbarjo i a més a més navegar entre la península i les Illes

El PER és un títol molt complet; pots portar embarcacions de la màxima eslora possible amb un títol d’esbarjo i a més a més navegar entre la península i les illes Balears de dia o de nit, tot depèn de les pràctiques que facis.

 

Black Friday en Cursos Nàutics d’Esbarjo

Si la teva idea és fer sortides curtes, anar de cala en cala o potser fer una pesca nocturna, el PNB és el teu títol. Que passes de velers perquè et motiven més les motos, doncs amb el Patró de Moto Nàutica – PMN podràs portar qualssevol tipus de moto d’aigua.

I si el teu PER ja no és suficient o penses en treure’t el PPER per ser patró professional, pots fer els cursos de Patró de Iot i Capità a un preu excel·lent durant la promoció BLACK FRIDAY NÀUTIC a Escola Port.

Per descomptat, totes les pràctiques de cadascuna de les titulacions nàutiques d’esbarjo que s’imparteixen a Escola Port a Barcelona també tenen promoció.

Descompte: 15%

NOTA: L’oferta Black Friday nàutic  2018 de Escola Port és vàlida des del 12 de novembre a les 9 hrs fins al 23 de novembre a les 24 hrs.