Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

A Escola Port / Formació Professional del Mar disposem d’una borsa d’ocupació nàutica, on un conjunt d’empreses sol·licita professionals nàutics titulats (mariners, empleats de creuers …). Els diferents llocs de treball nàutics inclouen ocupació mariner, ocupació en creuers o ocupació patrons, entre d’altres, que facilitem als nostres exalumnes, alumnes en curs i alumnes que tenen reservats cursos per al futur.

A la nostra escola, tenim una important base de dades d’alumnes als quals assegurem una bona formació nàutica. Per aquest motiu, preferim que quan les empreses ens sol·liciten professionals, els candidats siguin aquells que hem format nosaltres. Gestionant d’aquesta manera, tenim la confiança que les empreses que inclouen les seves sol·licituds a la nostra borsa de treball nàutica, quedaran satisfetes amb els professionals que els enviem.

Principalment, el tipus d’ocupació nàutic que oferim i que les empreses ens sol·liciten, sol ser el de persones amb les següents titulacions i certificats d’especialitat: Mariner de Pont, Patró Portuari, PPER i heu de tenir en compte que per obtenir les titulacions anteriors heu d’prèviament haver realitzat el curs de Formació Bàsica en Seguretat. STCW. Tots aquests cursos nàutics els podràs realitzar a la nostra escola nàutica professional.

Si estàs interessat en rebre aquestes ofertes de treball nàutiques i compleixes amb els requisits esmentats anteriorment, posa’t en contacte amb la nostra escola i et donarem la relació d’empreses. Si no tens cap titulació nàutica i aquestes a l’atur, a Escola Port / Formació Professional del Mar t’oferim descomptes molt especials perquè puguis obtenir una titulació professional que et permeti trobar la feina nàutic que desitja.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

CURSOS STCW
Formació Professional del Mar
Doctor Trueta 48,
08005 · Barcelona
Horario
Dll-Dv: 10:00 a 14:00 / 15:00 a 19:00
CURSOS NÀUTICS D'ESBARJO
Escola Port
Moll de la Marina 11,
08005 · Barcelona
Horario
Dll-Dv: 09:00 a 19:00
Dis: 9:00 a 13:00
ACTIVITATS NÀUTIQUES
Escola Port | Náutica
Moll de la Marina 5,
08005 · Barcelona
Horario
Dll-Dv: 10:30 a 14:00 / 15:00 a 19:00