04 febr.

2018

 

Per poder portar motos d’aigua és necessari tenir una titulació nàutica, que la moto està matriculada i assegurada.

 

Si voleu llogar una moto d’aigua acompanyada d’un monitor, no necessiteu titulació, però la moto estarà limitada a un màxim de 55 CV.

 

 


Aquests són els títols per portar moto d’aigua:

Per obtenir qualsevol d’aquests títols s’ha de realitzar un curs teòric i pràctic d’un màxim de 6 hores de durada.


Una moto d’aigua amb 55 CV de potència té una velocitat que permet gaudir perfectament de les emocions d’aquest esport. Aquesta és la potència que tenen les motos d’aigua que utilitzem a l’Escola Port per llogar. Si tens dubtes sobre la titulació que has de treure i viure a Barcelona, pots passar quan vulguis pel Port Olímpic i llogar una de les nostres motos d’aigua.

A més, fora de la temporada d’estiu els preus són molt econòmics i Escola Port ha obert la seva base de motos d’aigua durant tot l’any.

Si busques emocions fortes i navegar amb la màxima potència que pot donar la moto, llavors les opcions de titulacions que pots tenir són: el PNB o el carnet de Moto Nàutica A , el primer és una mica més barat. Ambdos requereixen un examen, una diferència del moto C per al qual no és necessari examinar per obtenir la titulació.


En el següent esquema podràs veure totes les titulacions d’opcions per portar motos d’aigua. Si el que desitgem és obtenir una titulació professional i treballar amb motos d’aigua, al final veureu la titulació que cal obtenir, el Monitor de Moto Nàutica – MMN:

 

CARNET DE MOTO NÀUTICA

El vull per a ús particular.

LN

Fins a 55CV RESERVAR PLAZA>

PMN B

Fins a 110CV RESERVAR PLAZA>

PMN A

Més de 110CV RESERVAR PLAZA>

PNB

Sense límit de potència RESERVAR PLAZA>

 

Si en el teu cas…

El vull per treballar.

Abans de tenir el carnet de monitor necessiteu una titulació nàutica.

LN

Límit per portar motos de fins a 55CV. RESERVAR PLAZA>

PNB

Sense límit de potència. RESERVAR PLAZA>

Una vegada que tingueu, podeu obtenir el títol de Monitor de Moto Nàutica.

MMN

Per treballar en empreses de lloguer de motos d’aigua. Més informació. & gt;
On obtenir el títol.

 

Si el teu interès és professional és necessari tenir la targeta de Monitor de Moto Nàutica per treballar en empreses de lloguer de motos d’aigua, excursions guiades, escoles de motonáutica …

Per obtenir la targeta a més del curs i examen corresponent és indispensable tenir una titulació nàutica de recreació com la Llicència de Navegació < / a> o el PNB – Patró de navegació bàsica .

 

Escola Port / Formació Professional del Mar.