04 febr.

2018

 

Per portar motos d’aigua cal tenir un títol nàutic (carnet de moto nàutica) i que la moto estigui matriculada i assegurada.

Si vols llogar una moto d’aigua, no necessites titulació, però la moto estarà limitada a un màxim de 55 CV.

Si el que vols és portar la moto d’aigua tu sol, sense un monitor que t’acompanyi i sense límit de potència, llavors necessitaràs titulació.

 

 


Aquestes són algunes de les titulacions requerides per portar moto d’aigua:

Des de juliol de 2019 la titulació de patró de moto nàutica es deixa d’impartir a les escoles nàutiques i no es convoquen exàmens.

Una moto d’aigua amb 55 CV de potència té una velocitat que et permet gaudir perfectament de les emocions d’aquest esport. Aquesta és la potència que tenen les motos d’aigua que fem servir a Escola Port per a lloguer. Si tens dubtes sobre la titulació que has de treure’t i vius a Barcelona pots passar quan vulguis pel Port Olímpic i lloga una de les nostres motos d’aigua.


En el següent esquema podràs veure totes les titulacions d’opcions per portar motos d’aigua. Si el que desitgem és obtenir una titulació professional i treballar amb motos d’aigua, al final veureu la titulació que cal obtenir, el Monitor de Moto Nàutica – MMN:

 

CARNET DE MOTO NÀUTICA

El vull per a ús particular.

LN

Sense límit de potència. RESERVAR PLAÇA >

PNB

Sense límit de potència. RESERVAR PLAÇA >

 

Si en el teu cas…

El vull per treballar.

Abans de tenir el carnet de monitor necessiteu una titulació nàutica.

LN

Sense límit de potència. RESERVAR PLAÇA >

PNB

Sense límit de potència. RESERVAR PLAÇA >

Una vegada que tingueu, podeu obtenir el títol de Monitor de Moto Nàutica.

MMN

Per treballar en empreses de lloguer de motos d’aigua. Més informació. >
On obtenir el títol.

 

Si el teu interès és professional és necessari tenir la targeta de Monitor de Moto Nàutica per treballar en empreses de lloguer de motos d’aigua, excursions guiades, escoles de moto náutica…

Per obtenir la targeta a més del curs i examen corresponent és indispensable tenir una titulació nàutica de recreació com la Llicència de Navegació o el PNB – Patró de navegació bàsica.

 

Escola Port / Formació Professional del Mar.