22 juny

2014

Acaba d’arrencar l’estiu 2014 i a l’Escola Port Barcelona tenim grans novetats. Us les expliquem a continuació:

– Tots els divendres tarda de juny i juliol farem sortides al nostre club de navegació amb el monitor Miquel Marcé, un jove professional nàutic amb bona experiència que us transmetrà als que vingueu a navegar amb ell.

– Hem creat una nova activitat enfocada als turistes que visiten Barcelona, ​​però també per a tots els que hi vivim i tenim inquietuds culturals. L’activitat consisteix en un Tour pel litoral i es diu Barcelona Port Tour. Aviat la llançarem, de moment no podem dir res més.

– Aquest estiu 2014 arrencarem també amb una activitat nova. L’escola ha adquirit 4 motos d’aigua noves Seadoo, les millors del mercat, amb sistema intel · ligent de frenada i marxa enrere. Motos d’última generació, econòmiques i respectuoses amb el medi ambient.

Aquesta nova activitat està enfocada per a turistes que visiten la nostra ciutat a l’estiu, però també volem que puguin gaudir d’aquesta activitat tots els que viuen a Barcelona i els vingui de gust provar l’emoció i sensació de llibertat que se sent navegant a tota velocitat en una moto de aigua.

Si ets de Barcelona, ​​truca’ns i t’informarem de la promoció de llançament que tenim per a tu.

Per poder gaudir de totes aquestes activitats aquest estiu pots inscriure’t en els últims cursos (abans de l’estiu) de PNB i PER que comencen el proper dimecres 25 de juny . Informa’t de les nostres promocions al facebook de la nostra web d’ofertes: https://www.facebook.com/ofertesnautiques

Ambdues titulacions et permeten  llogar un veler o una moto d’aigua i gaudir amb total llibertat de la nàutica esportiva.

ESCOLA PORT BARCELONA