30 oct.

2017

Per a tots aquells que necessiteu obtenir una titulació professional en poc temps, per poder començar a exercir com a professional nàutic teniu l’opció de fer el curs de Mariner de Pont a la nostra escola.

Aquesta titulació professional permet el comandament d’embarcacions de fins a 10 metres d’eslora amb fins a 12 passatgers en aigües interiors (zona 7).

Podreu realitzar activitats com portar embarcacions de xàrter amb turistes o arrossegar bananes i tot tipus de joguines nàutics.

Per tenir la titulació no només cal fe el curs de Mariner de pont, sinó també el curs de Formació Bàsica en seguretat STCW (amb aquest curs es tramita la Llibreta Marítima) i acreditar experiència professional en el sector marítim mitjançant un període de 6 mesos (enrolament sense requisits mínims del vaixell / embarcació).

Fa mesos semblava que l’Administració havia de treure una normativa que permetria als patrons esportius (Per, Patró de iot i capità de iot) realitzar activitats professionals amb passatgers si realitzaven el curs de Formació Bàsica STCW, però finalment sembla que només se’ls va a permetre governar professionalment embarcacions, però sense passatgers.

Per tant, el Mariner de Pont és una molt bona opció per a tots aquells que necessitin treballar amb passatgers en embarcacions de fins a 10 metres i vulguin obtenir una titulació adequada en poc temps.

El curs és presencial i la seva durada és de 70 hores, de les quals, 45 hores són de contingut teòric i 25 hores de contingut pràctic.

Es tracta d’un curs molt amè en què es combina la part teòrica a les aules de Formació Professional del Mar a la Vila Olímpica de Barcelona (Carrer Dr Trueta 48), amb moltes hores de navegació en les embarcacions d’Escola Port al Port Olímpic de Barcelona.

 

Expomarine and Boats amb certificat de qualitat ISO 9001está, homologada per la Direcció General de la Marina Mercant (DGMM) per impartir la major part dels certificats d’especialitat i titulacions nàutiques professionals, entre ells el de Mariner de Pont.

Imparteix el curs de Mariner de pont des de la seva escola de cursos professionals: Formació Professional del Mar, d’acord amb el conveni de formació STCW el qual estableix les normes mínimes per impartir formació marítima d’acord als criteris internacionals establerts.

 

Escola Port Barcelona

IMG-20171027-WA0033Escola Port Barcelona Helicóptero