Es tracta de cursos pràctics de navegació. Estan dirigits per ampliar els coneixements teòrics i pràctics adquirits en las titulacions oficials pel govern d’embarcacions d’esbarjo a motor i vela

A l’Escola Port Barcelona comptem amb un programa de formació per estrelles.  Els diferents nivells s’adquireixen acumulant hores de navegació.

Nivell de Navegació 1 2 3 4 5
Maniobres x x x x x
Seguretat x x x x x
Funcionament electrònica a Bord x x x x x
Funcionament Veles Bàsic x x x x x
Funcionament Veles Avançat x x x x
Navegació amb mal Temps x x x
Iniciació Regata x x x
Barcelona English Sailing Club x x x
Navegació amb Genacker x x
Participació en una Regata x x
Patronatge autònom de l’Embarcació x

*(Cada nivell és 1 abonament de navegació de 4 horas)

Recomanem que els interessats realitzin les 11 fases,

navegar a vela barcelona , club de navegacion port olimpic barcelona, regata barcelona perfeccionar navegacion a vela , club de navegacion barcelona, titulacion PER

Al seguent PDF et pots baixar l’explicació detallada de cadascun dels nivells. A cada nivell es tracta d’aprofundir en els punts que es mencionen al PDF i de navegar.

A més a més, mitjançant el nostre pla “milebuilder” podràs acumular milles de navegació que podràs demostrar i et permetrà reforçar la teva experiència nàutica i fins i tot titulacions extrangeres, com per exemple els cursos RYA anglesos Yacht Master, que són més pràctics que teòrics i es basen en acumular hores de navegació.

El monitor del Club tindrá una llibreta de navegación de cadascun dels navegants, on s’hi indicarà el nombre d’hores i les activitats realitzades; aquesta llibreta us podrà servir en el futuro per demostrar la vostra experiència.

Pregunta’ns qualsevol dubte al formulari a continuació o apunta-t’hi amb el pack d’oferta.

[contact-form-7 404 "Not Found"]