27 març

2019

  • Per Escola Port
  • En PER
  • Comentaris Desactivats
En nàutica d’esbarjo hi ha cursos que es poden fer en un sol dia, com ara la Llicència de Navegació, que dura 6 hores (2 teoria i 4 de pràctiques) ia més no necessita d’examen. Aquest curs és, per tant, un curs Intensiu de Llicència de Navegació.El PNB (patró de navegació bàsica) té una part teòrica i diferents pràctiques (motor i ràdio). Hi ha un curs super intensiu que en tan sols 3 dies (divendres, dissabte i diumenge) es realitzen tant la part teòrica com les pràctiques de navegació. Només faltaria presentar-te al examen. Aquest curs l’organitza Escola Port a Barcelona.

Diferència entre PER intensiu i PER a bord (PER superintensiu)

En conte al PER (patró embarcacions esbarjo) hi ha la modalitat PER intensiu i PER a bord. A continuació, us explicarem la diferència entre PER intensiu i PER a bord. Quan parlem d’un curs PER intensiu normalment ens estem referint a la part teòrica del PER fer-la de forma Intensiva, és a dir, d’una tirada la part teòrica, no les pràctiques . Quan parlem de PER a bord, es tracta d’un curs, com el PNB super intensiu en el qual es realitza d’una tirada tant la teoria com les pràctiques.

Per a tots aquells alumnes que visquin fora de Barcelona, Escola Port ha creat el curs PER a bord, que permet viure al vaixell els dies que es realitza el curs i s’aconsegueix que l’alumne realitzi una immersió nàutica, ja que són 5 dies en els que l’alumne dedica totes les seves hores a preparar el curs .

Avantatges del PER a bord

L’avantatge d’aquest PER a bord (super Intensiu) que ofereix Escola Port és que l’alumne va a fer tot el curs seguint la normativa oficial, és a dir, realitzant rigorosament les pràctiques tal com indica el BOE (les que són en singladura amb les seves parades i les que són en travessia amb els seus temps de parada també) ia més, tindran temps per estudiar la part teòrica, fer tests d’exàmens i preparar-se bé per a l’examen teòric.
Abans de decidir sobre on fer el teu curs PER et recomanem que vegis el web www.aulanautica.org web en què Escola Port ofereix en obert (gratuït ) tota la part teòrica dels cursos d’esbarjo. Veuràs les embarcacions de l’Escola Port, coneixeràs als professors que et donaran el curs a través dels vídeos i lliurement podràs decidir si t’interessa decidir fer el teu curs PER presencial en aquesta escola o una altra.