26 jul.

2018

ESCOLA PORT confirma un any més la seva participació en el 57º Saló Nàutic de Barcelona.

El proper Saló Nàutic de Barcelona tindrà lloc del 10 al 14 d’octubre al Moll de la Fusta i el Moll d’Espanya , dins el Port Vell.

En aquesta edició la ESCOLA PORT seguirà apostant per la difusió i promoció de la seva àmplia oferta formatives en l’àmbit professional i d’esbarjo.

 

Actualment, el sector nàutic porta anys millorant i oferint oportunitats de negoci traduint-se en oportunitats laborals que la població està descobrint en el nostre sector.

 

Gràcies als nostres cursos de formació marítima professional molts alumnes fan ampliar les seves opcions laborals en un sector que porta anys creixent i proporcionant estabilitat.

 

Des ESCOLA PORT mirem d’apropar el mar a tot aquell que li apassioni i / o vulgui fer del mar la seva professió, procurant que la mar deixi de veure únicament per al bon temps o només per al sector reduït de la nostra població, el nostre sector ha estat sempre un gran desconegut per a molts o un lloc impensable on poder desenvolupar-se professionalment.

En aquest 2018, ESCOLA PORT s’ha consolidat com l’escola de referència en formació marítima professional i d’esbarjo amb més de 2.000 alumnes anuals, tot això gràcies a un excel·lent equip de professionals, a uns recursos propis de qualitat ia una àmplia varietat de cursos, horaris i modalitats que permeten a tothom tenir la possibilitat de formar-ja sigui per oci o per necessitats professionals.

Vine i visita’ns. Som a carrer A, estand C390 i descobreix totes les novetats que estem preparant per al proper 2019.

20181013_134820

Vine al Saló Nàutic amb Escola Port, et regalem una entrada perquè descobreixis totes les nostres ofertes formatives, tant en l’àmbit professional com en el d’esbarjo, i a més podràs gaudir dels avantatges d’assistir a un esdeveniment per als amants del mar.

Omple el següent formulari i rebràs la invitació al correu que ens facilitis.
[salon_nautico_form]

728x90_es