En Escola Port ens adaptem a les necessitats dels nostres clients: sigui una petita empresa amb pocs treballadors o una gran multinacional. Sabem el valor d’una activitat de navegació i entorn a aquesta activitat vam organitzar l’esdeveniment per a l’empresa.

Escola Port, a l’comptar amb la seva seu principal al Port Olímpic de Barcelona, pot realitzar esdeveniments durant tot l’any, ja que el clima Mediterrani que té la ciutat de Barcelona així ho permet.

A les nostres embarcacions podem realitzar diferents activitats en funció del que vulgui l’empresa que sol·liciti l’esdeveniment:

  • Regata Team Building. Organitzar un esdeveniment regata de vela (“Team Building“) amb grups mitjans i grans és perfecta per posar a la gent a prova i treure’ls de el camp dels negocis. És una oportunitat per aprendre i millorar el treball en equip. En un vaixell de vela un equip de treball pot conèixer molt millor en un entorn únic: el mar.
  • Promoció de producte o celebració. Navegació en iots de motor, velers, motos d’aigua i catamarans ens permeten donar un tret distintiu a la seva celebració o promoció d’un producte. Les festes privades, sopars, casaments, reunions d’empresa i presentacions de productes són alguns dels usos que es poden donar als vaixells.
  • Skyline de Barcelona. Organitzar un tour veler pel port de la ciutat ens permet veure-ho tot des d’un punt de vista diferent, fins i tot cultural, coneixent la història del port i dels llocs més importants.

Comptem amb aules enfront de les embarcacions on es poden donar les explicacions abans de l’esdeveniment i les conclusions a la fi de la mateixa. El paral·lelisme entre la navegació en regata, on la labor d’equip és fonamental per aconseguir l’objectiu de guanyar i el món de l’empresa on també és fonamental aquesta tasca d’equip.

Totes les nostres embarcacions estan homologades per la Generalitat per a realitzar pràctiques de navegació i estan equipades amb tot l’equip de seguretat necessari tant per als / les tripulants, com per a la localització de l’vaixell en tot moment. La embarcacions compten amb una assegurança a tot risc per al vaixell i la tripulants.

Escola Port compta també amb tres embarcacions pneumàtiques semirígides que poden ser utilitzades com vaixells de suport per garantir la seguretat de tots els tripulants en el cas que les condicions de mar i vent siguin una mica més dures del normal, però perfectament vàlides per a realitzar el esdeveniment.

Una invitació a navegar en els millors vaixells és sempre un regal atractiu i original per motivar i recompensar els seus socis, empleats i també d’agraïment als seus clients.

 

sunset escola port navegació

 

Perquè t’organitzarem el millor esdeveniment nàutic corporatiu?

– Nosaltres inspirem, co-crear, produir activitats amb les agències i altres especialistes. Tothom és una peça d’un trencaclosques.

– Volem cultivar relacions honestes amb els nostres col•laboradors i clients. Respectem negoci.

– Ens importa molt sobre esdeveniments sostenibles i prioritzem les activitats com la vela on el vent és la clau.

– Contestem molt ràpid. Podem tornar a vostè en qüestió de minuts amb una primera proposta a les seves necessitats.

– Comptem amb una assegurança de responsabilitat civil i si ho desitja d’accidents.

– Tenim un lloc clau: a 20 minuts de l’aeroport , aparcament fàcil, bons restaurants de la zona i l’accés immediat a la mar.

– Tots els esdeveniments que organitzem el recompte en una assegurança de responsabilitat civil i un per als accidents.

– Les nostres relacions es basen en el respecte i l’honestedat comercial. Som experts en la nàutica i els proveïdors dels vaixells i les activitats a la majoria de les agències.