24 febr.

2014

Tant les escoles nàutiques com les empreses de nàutica en general estem buscant contínuament patrons professionals per portar les embarcacions. Sigui per impartir pràctiques homologades de navegació amb alumnes que han aprovat els exàmens teòrics o per a sortides amb turistes per fer “day charter”. Fins i tot per transportar embarcacions.

homequenavegaFins fa pocs anys només hi havia una via per obtenir les titulacions professionals per governar embarcacions: els estudis a la Marina Mercant. Aquests estudis en funció de la titulació poden durar com a mínim uns quants anys.

Avui en dia també es pot obtenir una titulació professional per la via de les titulacions esportives. És a dir, començar per la titulació PER, Patró de Iot i Capità de Iot, per després fer un examen i obtenir així la titulació PPER. És una titulació per dur una activitat professional. El procés per obtenir la titulació PPER per la via de les titulacions esportives es pot fer en menys d’1 any.

A Escola Port Barcelona estem preparant a diversos alumnes per a obtenir la titulació PPER, que han partit de zero, han aprovat el PER, comencen ara amb el Patró de Iot i a continuació es presentaran a Capità de iot amb vista a examinar-se aquest any de PPER.

Aquests nois, a partir de l’any 2015, podran tenir una activitat professional en escoles com la nostra i “guanyar-se la vida” al mar. Us recomanem a tots els que us agradi el mar i no teniu ocupació, o bé voleu canviar la vostra activitat actual, que feu el mateix.

 

Escola Port