20 oct.

2016

Ara ja es pot obtenir una titulació professional nàutica en poc temps. El curs de Formació Bàsica en seguretat STCW95 que realitza cada mes la nostra escola. Aquest certificat d’especialitat és ja un curs professional i el primer pas per a l’obtenció d’aquesta titulació professional que et permeti governar embarcacions amb alumnes.

Si t’agrada el món nàutic i vols dedicar-t’hi professionalment o compatibilitzar-ho la teva actual professió amb la nàutica, ara ho pots aconseguir sense necessitat d’invertir gaire temps ni diners en preparar-te per fer-ho.

Aviat les titulacions esportives PER, Patró de iot i capità de iot tindran atribucions professionals. A tots els que us pugui interessar aquesta nova sortida laboral relacionada amb el món nàutic us recomanem que vegeu aquesta web de la nostra Escola: www.pper.info.

A la nostra escola no només volem ajudar-vos a obtenir la vostra titulació professional, ja que per a això podreu trobar també altres escoles. A Escola Port som un grup de professionals que portem tota la vida al món nàutic i tenim gran experiència. Ens agrada el que fem i el medi nàutic i ens preocupem també de ensenyar-vos a navegar en contagiar-vos la nostra afició pel món nàutic. Crec que aquesta és la principal diferència entre la nostra escola i les altres escoles.

escola-port-curso-formacion-basica-seguridad

Rodrigo Andrade Olivié
Director
ESCOLA PORT BCN