19 abr.

2015

En Escola Port, el centre nàutic de Barcelona, volem animar-vos a que convenceu als vostres amics per formar grups i treure-les vostres titulacions nàutiques en grup. Per això hem adaptat la nostra web de compra online de cursos ofertesnautiques.com, per aplicar descomptes en funció de la grandària del grup. Com més sigueu més barat us sortirà el vostre curs nàutic.

L’ambient a la nostra Escola, com ja vam indicar en el nostre eslògan, és molt bo ja que els professors fan els cursos teòrics pràctics molt amens i tot el personal de l’Escola es bolca perquè l’experiència us resulti a tots molt agradable.

Aquesta nova iniciativa de l’Escola us anima a formar un grup per fer, per exemple, la nova llicència de navegació, ja sigui el grup de familiars o amics, parella, etc … Com més sigueu més bon preu tindreu i millor us ho passareu. El mateix amb la resta dels cursos i pràctiques. La llicència de navegació, és un pla perfecte per poc més de mig dia. Us acosteu del Port Olímpic, us fem un curs teòric de 2 hores i des del mateix Port Olímpic sortireu en una embarcació per realitzar les pràctiques de 4 hores. Sense necessitat de cap examen, ja obtindreu la vostra nova llicència de navegació.

El mateix amb la resta dels cursos, tant el curs PNB , com el PER, Patró de Iot i Capità de Iot, encara que aquestes titulacions ja no es fan en un sol dia, com més alta és la titulació, més dies requereix la seva preparació.

Si ja teniu el PER, animeu-vos a formar un grup per obtenir la habilitació Illes, que us permetrà a més de poder fer plans fantàstics en el futur. Convertireu el PER en un títol molt superior, ja que podreu governar vaixells de fins a 24 metres.

Informeu-vos dels descomptes per a grups a la nostra Escola (93 2210380) o al web de venda en línia de cursos de l’Escola ofertesnautiques