08 gen.

2017

Nous cursos Professionals i ampliació d’instal·lacions Escola Port: nou local al carrer Dr. Trueta 48, de la Vila Olímpica de Barcelona.

Aquestes festes són el moment perfecte per fer balanç i rememorar tot el viscut, i des d’Escola Port ho fem sabent que vam donar el millor de nosaltres mateixos, i que, gràcies a la dedicació i el suport d’alumnes, treballadors i professors, vam poder aconseguir les metes que ens vam proposar.

Acaba un any intens en esdeveniments com ha estat aquest 2016 no podem més que mostrar el nostre profund agraïment a tots els nostres alumnes, a tots els que ens han permès integrar la nàutica a la seva vida i viure meravelloses aventures en les nostres pràctiques de travessies Illes o les múltiples pràctiques de totes les titulacions a la flota de vaixells d’Escola Port amarrada al Port Olímpic de Barcelona.

Vivim temps que ens exigeixen afrontar nous reptes i expandir l’ensenyament nàutica, ja que molts de vosaltres voleu fer de la mar la vostra professió i és el nostre compromís fer-ho amb la màxima responsabilitat, per complir les vostres expectatives i formar-vos de manera el més professional, i així seguir sent l’escola nàutica de referència a Catalunya.

  • NOUS CURSOS PROFESSIONALS QUE S’IMPARTIRÀ ESCOLA PORT:
    Des del mes de febrer d’aquest any 2017, Escola Port començarà a impartir els següents cursos professionals:
    Formació bàsica en seguretat , Bucs de Passatge, Patró Portuari, Avançat contra incendis , Mariner de pont, Bucs no ràpids, Formació Sanitària inicial, operador restringit del SMSSM, Formació bàsica en protecció marítima i el PPER.
  • NOVES AULES A LA VILA OLÍMPICA DE BARCELONA:
    Per a poder impartir els actuals cursos esportius i els nous cursos professionals, Escola Port ha adquirit un nou local, mantenint l’actual local del Port Olímpic. El nou local està situat molt a prop de l’actual, a la Vila Olímpica de Barcelona, Carrer Doctor Trueta 48, compta amb àmplies aules totalment equipades i zona de pàrquing econòmic al seu voltant

Gràcies, un cop més, per posar la vostra confiança en nosaltres. Us desitgem que 2017 sigui per a tots vosaltres un gran any. Escola-Port-Barcelona-Port-OlimpicEscola-Port-Barcelona-Doctor-Trueta