08 gen.

2018

  • Per Escola Port
  • En Comunitat
  • Comentaris Desactivats
Amb el nou any que acaba de començar hem aprofitat per fer un petit canvi en la nostra imatge actualitzant el nostre logotip. Un nou logo en el qual el protagonisme el tenen el cel i el mar.

El nostre anterior logo, que encara mantindrem en locals i embarcacions, tenia una espelma sobre el mar … hem decidit eliminar la vela, molt al nostre pesar, perquè per a nosaltres la vela és una cosa que no canviaríem per res, ja que a Escola Port som uns apassionats de la navegació a vela.

La nostra escola actualment ja no només es dedica a l’ensenyament de la vela, ja que cada vegada oferim una oferta més diversificada de cursos.

Des de l’any 2016 s’imparteixen cursos professionals nàutics per a tots aquells que volen fer de la mar la seva professió, i des d’aquest any 2018 s’imparteixen cursos de moto nàutica A i B, però el que mai deixarem d’oferir són els cursos de vela: les pràctiques de vela i les pràctiques de Illes + vela que realitzem per als cursos d’esbarjo.

Confiem que el nou logo sigui del vostre gust i esperem que, d’ara endavant, sempre que vegeu aquest cercle amb el cel i el mar, sapigueu que darrere estem tot l’equip de l’Escola Port.

 

El nou logo el podreu començar a veure a les principals pàgines web de l’escola i aviat ho veureu a la resta de webs i tot el nostre material gràfic.

LOGO-ESCOLA-PORT-2018 fpdelmar_logo

Escolaport.com     Fpdelmar.com

Confiem que 2018 serà un any de canvis per a tothom. I canvis positius, això sí.

Us desitgem un molt bon 2018.

L’equip d’Escola Port.