13 març

2018

En l’article d’avui volem explicar-vos la bona idea que van tenir Gemma i Lola, donant-los una segona vida a les veles de vaixells.

Una embarcació, com qualsevol tipus de vehicle, té una vida útil i quan aquesta arriba al final, tot i que algunes peces poden arribar a aprofitar-se, el seu destí és el desballestament. És aquí on des Aqualata BCN van veure una oportunitat per prendre consciència ambiental. D’aquesta manera, van decidir reciclar les veles dels vaixells per crear diferents articles, aconseguint que amb una idea totalment innovadora, es pogués reduir els residus sòlids i la contaminació mediambiental.

Des que van formar Aqualata BCN, no han parat de reutilitzar espelmes de vaixells, transformant-les en bosses i complements combinables, senzills, informals i elegants; tant per a un públic femení com masculí.

Per confeccionar tots els seus articles, solen utilitzar la tela de vela Gènova, vela major, fins i tot de Spinnakers que han navegat pel mediterrani en importants regates nàutiques.

Aqualata BCN a més, és una marca moderna, que és capaç de combinar els colors fluor amb aires mediterranis. D’aquesta manera, les seves bosses poden complementar el teu look casual.

És molt important destacar que si adquireixes una peça a la seva botiga en línia, aquesta peça serà totalment única i diferent de les altres, ja que cadascuna de les peces és una creació única, cosida a mà en el seu taller a Barcelona.

A més, si et trobes dins el món nàutic, és molt senzill fer-te amb una de les seves bosses: si tens qualsevol vela que ja no vagis a utilitzar, Aqualata BCN s’encarregarà de dur a terme el que elles anomenen les tres erres. Recolliran el teu vela, la reutilitzaran creant nous articles i finalment, et regalessin una de les seves bosses com a mostra d’agraïment. Només hauràs de posar-te en contacte amb elles, enviant-los un correu a la seva adreça de correu electrònic: infoaqualatabcn@gmail.com.