02 maig

2016

Des del passat mes d’abril de 2016 l’Escola Port ha estat homologada pel Ministeri de Foment per a la realització de cursos nàutics professionals, concretament el curs professional de Formació Bàsica en Seguretat Marítima.

Es requerirà el Certificat de Formació Bàsica en Seguretat Marítima a tots aquells que exerceixin funcions professionals marítimes en els vaixells civils. Funcions relacionades amb seguretat, prevenció de la contaminació, etc. Aquest curs forma als alumnes amb els coneixements necessaris per controlar la seguretat i les emergències a bord.

Ha estat publicat un Reial Decret en l’any 2015, que es confia que entri en vigor l’any 2016, segons el qual els titulats esportius: PER, Patró de Iot, i capità de iot si realitzen aquest curs de Formació Bàsica podran habilitar professionalment seva titulació esportiva.

Aquest curs de Formació Bàsica té una durada de 70 hores i podreu realitzar-ho en les instal·lacions de l’Escola Port al Port Olímpic de Barcelona. Podeu veure tota la informació sobre el curs aquesta web

Escola-Port-Barcelona-Port-OlimpicEscola-Port-Barcelona-Doctor-Trueta

Rodrigo Andrade Olivié

Director

Escola Port Barcelona