CURSOS PROFESIONALES - FP del MAR -Escola Port

 

Si ets alumne d’Escola Port / Formación profesional del Mar tens, entre altres avantatges, accés exclusiu a les ofertes de feina que publiquem continuament, tant del sector nàutic com marítim.

A Escola Port / Formació Professional del Mar disposem d’una borsa d’ocupació nàutica, on un conjunt d’empreses sol·licita professionals nàutics titulats (mariners, empleats de creuers …). Els diferents llocs de treball nàutics inclouen ocupació mariner, ocupació en creuers o ocupació patrons, entre d’altres, que facilitem als nostres exalumnes, alumnes en curs i alumnes que tenen reservats cursos per al futur.

A la nostra escola, tenim una important base de dades d’alumnes als quals assegurem una bona formació nàutica. Per aquest motiu, preferim que quan les empreses ens sol·liciten professionals, els candidats siguin aquells que hem format nosaltres. Gestionant d’aquesta manera, tenim la confiança que les empreses que inclouen les seves sol·licituds a la nostra borsa de treball nàutica, quedaran satisfetes amb els professionals que els enviem.

Principalment, el tipus d’ocupació nàutic que oferim i que les empreses ens sol·liciten, sol ser el de persones amb les següents titulacions i certificats d’especialitat: Mariner de Pont, Patró Portuari, PPER i heu de tenir en compte que per obtenir les titulacions anteriors heu d’prèviament haver realitzat el curs de Formació Bàsica en Seguretat. STCW. Tots aquests cursos nàutics els podràs realitzar a la nostra escola nàutica professional.

Si estàs interessat en rebre aquestes ofertes de treball nàutiques i compleixes amb els requisits esmentats anteriorment, posa’t en contacte amb la nostra escola i et donarem la relació d’empreses. Si no tens cap titulació nàutica i aquestes a l’atur, a Escola Port / Formació Professional del Mar t’oferim descomptes molt especials perquè puguis obtenir una titulació professional que et permeti trobar la feina nàutic que desitja.

Sol·licita el teu accés directe enviant un email a info@fpdelmar.com.