Els alumnes que contracten un curs a Escola Port / Formació professional i, per la raó que sigui, decideixen anul·lar-posteriorment, tindran dret a devolució sempre que no hagin començat a realitzar el curs o pràctica (per a les pràctiques s’han de notificar 48 hores abans la seva anul·lació) i sempre que no hagin passat 14 dies naturals * des de la realització de la comanda.

Els alumnes que compleixin amb els anteriors requisits només hauran d’omplir el formulari que veuran a continuació, completant tots els camps i el número de compte i en un termini no superior a una setmana, rebran una notificació via e-mail o l’abonament en el seu compte bancari.

Pel què fa a activitats i esdeveniments nàutics, pots consultar aquesta política de cancel·lacions.

Data de compra

 

Els alumnes que no compleixin amb els requisits indicats en el primer paràgraf no tindran dret a devolució. De tota manera, podran realitzar el curs en un altre moment (no caduca l’aportació realitzada), o fins i tot podran regalar a una altra persona el dret a realitzar el curs.

(*) Segons la Directiva 2011/83/UE, els consumidors tenen dret a devolució de l’import pagat fins a 14 dies de la seva compra quan són compres en línia..