02 des.

2017

Hem creat una nova secció a la nostra web relacionada amb la recerca d’ocupació en el sector nàutic. Des d’aquesta nova secció a la qual podeu accedir des del menú Gestions per a l’alumne podreu veure diferents ofertes de treball dins el sector nàutic que publiquen les empreses que ens contacten. A més, vosaltres podreu posar la vostra sol·licitud d’ocupació en el sector nàutic facilitant-nos les vostres dades perquè els fem arribar a les empreses.

A Escola Port, des del seu centre d’ensenyament professional: Formació professional del Mar, formem als nostres alumnes perquè puguin obtenir les seves titulacions professionals. Cursos com el PPER (Patró professional d’embarcacions d’esbarjo), Mariner de pont , Patró Portuari , Operador restringit i General del SMSSM , Formació Bàsica en seguretat STCW , que podreu realitzar a la nostra escola, us permetran poder aspirar a obtenir una ocupació en el sector nàutic. Ocupacions com a patrons professionals per a vaixells de xàrter , que permeten dur turistes en embarcacions; Hostessa per a grans vaixells de creuer , mariners , maquinistes etc. A tots aquests llocs de feina i molts més podreu aspirar si feu aquests cursos professionals.

Una enquesta d’inserció laboral de la Generalitat de Catalunya mostra com els professionals del sector nauticopesquer tenen en l’actualitat una millor ocupació que la de la resta de professions.

La náutica tiene empleo

 

Des de la nostra escola us animem a que al marge de l’edat que tingueu, si us agradaria fer de la mar la vostra professió , complementeu la vostra formació amb cursos nàutics professionals i d’aquesta manera podreu ampliar les vostres opcions de trobar feina.

La nàutica us ofereix la possibilitat d’optar a treballs a la primavera i estiu, si feu determinats cursos com Formació Bàsica en Seguretat , Mariner de pont , Patró Portuari , Monitor de Moto nàutica , o aspirar a treballar durant tot l’any com amb el curs PPER (Patró professional d’embarcacions d’esbarjo).

A la nostra escola podreu realçar totes aquests cursos tant els d’esbarjo necessaris per obtenir el PPER : curs PER , Patró de Iot , Capità de iot , com els certificats d’especialitat i titulacions professionals: certificat d’especialitat de Formació Bàsica en seguretat, certificat d’especialitat de Formació sanitària específica inicial , títol de Operador Restringit i General del SMSSM , certificat d’especialitat Avançat lluita contra incendis , certificat d’especialitat de vaixells de rescat no ràpids , certificat de suficiència de Mariner de pont , Títol de Patró Portuari i el certificat d’especialitat de Formació Bàsica en Protecció Marítima . A més, a la nostra escola podreu realitzar també les Actualitzacions i Renovacions de tots aquests certificats i títols professionals.

Us convidem a seguir aquesta nova secció de borsa de Treball nàutic i anar veient les diferents ofertes que rebem de les empreses i animar-vos a omplir el formulari amb les vostres dades perquè puguem enviar-les a les empreses. El nostre desig és que trobeu un treball del vostre gust en el sector.

 

Rodrigo Andrade Olivié

Director