16 nov.

2015

  • Per Escola Port
  • En Ofertes, PER
  • Comentaris Desactivats

En Escola Port Barcelona estem fent un esforç econòmic important amb diferents promocions per facilitar l’accés als cursos de nàutica esportiva al públic en general, no només als aficionats a la nàutica esportiva. Volem que el públic en general pugui accedir als cursos nàutics de la forma més econòmica possible, confiant que gràcies a la qualitat del nostre professorat broti una afició nàutica.

La nàutica esportiva segueix semblant una afició “elitista” i realment avui en dia no hi ha motiu per a això, ja que navegar pot resultar una afició molt econòmica si un s’informa de les diferents possibilitats. Considerem com a part de la tasca de les escoles nàutiques fomentar l’esport nàutic al públic en general i en la nostra escola intentem que així sigui.

A Escola Port Barcelona vam realitzar preus especials per a: joves i estudiants amb carnet Jove ; associats del RACC, als socis dels gimnasos DIR, funcionaris de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, funcionaris de Generalitat de Catalunya, membres de la Creu Roja, membres del club de la Vanguardia, discapacitats i a les famílies (descompte de grups).

Aquest mes de novembre estem oferint una promoció especial amb un descompte del 10% per a tots els cursos nàutics que imparteix Escola Port Barcelona. Es tracta d’un descompte per a tots aquells que facin la reserva online de plaça, per als cursos que comencen el 24 de novembre i 28 de novembre. Aquesta promoció es pot acumular a la de grups, però no a la resta de promocions esmentades.

És un bon moment per obtenir la vostra titulació nàutica: Llicència navegació, PNB, PER, Patró i capità de iot, a Escola Port Barcelona. El descompte pot arribar al 25% en el curs complet si us ajunteu un grup d’amics o familiars. Podeu demanar informació de la promoció aquí: info@escolaportbarcelona.com

Tots aquests descomptes no minven la qualitat d’ensenyament de la nostra Escola, que compta amb el millor equip de professors, dirigit per Raúl Serrano, pilot de Marina Mercant. A més l’Escola Port Barcelona compta amb una important flota de vaixells (veure post anterior del nostre blog) que us garanteix a tots els alumnes que trieu nostra Escola, el poder realitzar ràpidament les pràctiques de navegació i completar el curs en el menor temps possible.

Rodrigo Andrade Olivé

Director

Escola Port Barcelona