21 des.

2021

Durant les festes de Nadal és habitual fer-se regals entre familiars, parelles i amics. Els regals materials solen ser joguines, colònies, consoles, peces de vestir, llibres… Però hi ha un altre tipus de regals, no materials, que poden suposar una gran satisfacció, la de poder complir un somni.

A Escola Port estem acostumats a veure passar per les nostres aules milers de persones a qui fer un curs nàutic els ha canviat la vida. En alguns casos, els ha ajudat a canalitzar la seva vida professional cap al món nàutic, altres han descobert una nova passió i molts han formalitzat la seva afició amb un títol oficial.

Coneixem a molts que després de fer un curs descobreixen una afició tardana i decideixen fer-se membres del club per navegar de forma regular. Alguns, fins i tot, ens demanen assessorament per comprar-se una embarcació amb la qual recórrer els nostres mars i els més valents, s’atreveixen a fer la volta al món.

Recentment, una alumna del curs de Patró de Iot ha tingut un detall amb l’escola, ens ha portat una bonica postal nadalenca amb les paraules: Moltes gràcies per ajudar-me a complir un somni. A Escola Port ens sentim molt feliços formar part de les seves vides i somnis.

T’animem a regalar somnis, a regalar el mar… cursos nàutics, pràctiques o sortides de club perquè ajudis els teus éssers estimats a iniciar-se  o continuar al món de la navegació.

Rodrigo Andrade

Director d’Escola Port