Les activitats Team Building són emocionants però a més a més navegar en un vaixell pot ajudar a aprendre com coordinar qualsevol organització. Una regata és divertida i desafiant, però també mostra moltes similituds amb liderar un negoci. Proveu-ho!

A Escola Port som experts en l’organització de regates, pioners a la ciutat de Barcelona des de 1997. Moltes empreses han confiat en nosaltres com a organitzadors, tant petites com multinacionals: Microsoft, Bayer, Audi, Telefónica, Seat, Samsung, Adobe, etc. Hem compartit moments especials amb ells a Barcelona i també han gaudit del plaer i els beneficis de la navegació. Es tracta d’un esdeveniment perfecte per a grups de 10 persones a 200.

Descripció

Boat barcelona

Proposem una regata de vela davant l’horitzó de la ciutat. Tot es desenvolupa cinc milles en una regata contra el vent. El guanyador serà el millor equip coordinat utilitzant vaixells similars. El camp de regates està marcada per boies i és conegut com un curs de sobrevent – sotavent .

Per guanyar la regata, és igualment important comptar amb un bon vaixell i una bona tripulació . L’organització és essencial i cada membre de l’equip ha de conèixer el seu paper i com això es relaciona amb els altres. Al final, l’equip que és més àgil en la realització de les maniobres de navegació sol ser el guanyador.

Programa:

  1. Briefing
  2. Regatta
  3. Conclusions

 

 

Un procediment de regata habitual comença a terra. El jurat dóna una breu xerrada a tots els participants en el qual explica les regles bàsiques de la competició i els seus trucs. Aquesta explicació també es dóna a tothom en un document per raons de seguretat. Si els grups ja estan formats, el procés és més ràpid. Com es pot veure a la foto de la xerrada es dóna generalment just al davant dels vaixells al Port Olímpic de Barcelona.

Events Port Barcelona posa un patró en cada embarcació. Es dóna una xerrada en què s’explica com funcionen tots els elements d’un vaixell de vela. Els vaixells es troben a la línia de sortida a l’hora acordada i jurat sona una sirena de boira perquè comenci la regata.

La competició pot durar entre 1 i 3 hores, depenent del vent , el nombre de vaixells participants i els desitjos del client. Un cop els participants hagin completat diversos circuits del jurat estableix la línia de meta. Després, a mesura que cada vaixell creua la línia de meta sona una botzina per celebrar la posició i s’anota la posició per a la classificació de la regata.

Es torna al port on es dóna una xerrada sobre Team Building. Comenta la regata i discuteix amb els equips els detalls del seu acompliment. Els participants reflexionen sobre el que poden aplicar al seu lloc de treball . Potser les noves idees sobre el lideratge , la dinàmica d’equip o les millors maneres de recolzar els uns als altres en temps difícils.

Un equip en una empresa i un equip en un vaixell estan compartint els mateixos valors essencials: estratègia, gestió del medi ambient, de coordinació i comunicació. Una regata Team Building ajudarà a desenvolupar i enfortir les dinàmiques d’un grup.

Corn regata barcelona

 

regata hotel arts

 

Beneficis

Viure una experiència tan intensa estimula la confiança i dóna poder a un equip per superar nous reptes. Veiem diversos beneficis al voltant de l’activitat d’una regata team building:
• Millora la comunicació entre els membres d’una organització.

• Augmenta la resistència a l’estrès.

• Activa la capacitat de reacció i l’enginy en el canvi de pressió i moments.

• Ajuda a la creació de confiança entre col·legues.

• Capacita a l’atenció i l’enfocament de la visió.

• Motiva als participants en els compromisos de treball diaris.