09 set.

2019

Del 9 al 13 d’octubre se celebra com cada any el Saló Nàutic de Barcelona 2019. En aquest article volem explicar-la història del saló nàutic i tot el que pots trobar en ell.

Història del Saló Nàutic de Barcelona

Des dels seus orígens el 1963 al Saló Nàutic de Barcelona és una cita obligada per a tots els aficionats a la nàutica de tot el país, que com cada any acudeixen per veure les novetats del sector, tant en embarcacions, com tot tipus d’accessoris nàutics i serveis .

En els seus primers anys el Saló Nàutic es celebrava al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, fins que amb els anys va ser creixent i es va desplaçar a les modernes instal·lacions de Gran Via.

Salón náutico de Barcelona 2019

Imatge del Saló Nàutic a les instal·lacions de la Gran Via

Després de la gran crisi econòmica de 2008 les necessitats d’espai per exposar embarcacions van ser menors i el Saló Nàutic de Barcelona es desplaça al mar, seguint la tendència d’altres països europeus. La nova ubicació és al Port Vell de Barcelona, on les embarcacions de grans dimensions s’exposen al mar i la resta de serveis a la vora del mar.

 

Apropa’t al Saló Nàutic de Barcelona 2019 i t’expliquem les novetats en formació

Els aficionats a la nàutica saben que han de comptar amb titulacions nàutiques d’esbarjo si naveguen sense ànim de lucre i titulacions professionals, si ho fan amb ànim de lucre. Des de Juliol de 2019 ha entrat en vigor una nova reglamentació que permet a tots aquells aficionats que compten amb titulacions d’esbarjo (PER, Patró de Iot i Capità de Iot) habilitar professionalment només amb la realització del curs professional de Formació Bàsica en Seguretat STCW .

ESCOLA PORT / Formació Professional del Mar, una de les més prestigioses escoles nàutiques del país, serà present al Saló Nàutic (núm estand c-390) on donarà a conèixer amb detall tot el referent a la nova normativa. Escola Port imparteix totes les titulacions d’esbarjo i professionals en els seus centres de Barcelona i realitza cursos durant tot l’any. És l’escola nàutica del país que més cursos programa i realitza destacant per la qualitat dels mateixos tal com reconeixen els seus alumnes.

 

Et convidem a Saló Nàutic de Barcelona 2019

Si voleu que us assessorem en quant a títols nàutics, et convidem a visitar-nos al saló (núm estand c-390). Escriu-nos un e-mail a info@escolaportbarcelona.com i et farem arribar un codi que et permetrà obtenir una invitació per entrar a la sala de manera gratuïta. Només indica’ns en quina franja horària volguessis parlar amb nosaltres en el nostre estand.