02 març

2015

Cada dissabte al matí solem sortir a navegar en els velers de Escola Port Barcelona. Són tres hores i mitja de navegació en què fem una mica d’esport realitzant maniobres a vela, maniobres en port i vam riure una mica.

Us recomanem a tots els que esteu realitzant qualsevol curs a la nostra escola, o els que ja heu obtingut la titulació, que us animeu a fer aquest tipus de sortides, ja que a més de divertir-vos i fer esport acumularéis hores de mar i experiència. Tot això per un preu molt baix .

Amb la nova normativa nàutica els cursos són més pràctics: teniu el curs pràctic de ràdio-operador de curt abast, les pràctiques de navegació Illes. Si afegiu a totes aquestes pràctiques unes quantes hores al nostre club de navegació, acabareu tenint més experiència nàutica i us permetrà després llogar velers en qualsevol lloc del món on us vingui de gust viatjar. És molt important que a més de tenir una titulació, tingueu experiència pràctica, per això us animem a tots que feu sortides al nostre club de navegació d’Escola Port Barcelona .

Us convidem a que veieu a Youtube el canal de vídeo de Nàutica Port Barcelona on podreu veure els vídeos de les últimes sortides. La sortida d’aquest cap de setmana en què un dels tripulants, gran aficionat a la pesca esportiva, ens va donar a tots unes classes sobre pesca. No vam pescar res però vam riure molt. En qualsevol cas a nosaltres ens agrada la pesca “responsable” és a dir, en la qual es torna al mar el peix.

Us animem a agafar un pack de 5 sortides del nostre club de navegació

Veure un vídeo d’una sortida del nostre club de navegació

Escola Port Barcelona

Rodrigo Andrade Olivié