25 maig

2022

 

Et presentem una breu descripció dels títols nàutics d’esbarjo. Vols saber quin és l’ideal per a tu?

Si el títol el vols per navegar amb la família o els amics, és a dir navegació d’oci, tens diferents opcions en funció de la mida del vaixell i la distància a la qual vulguis navegar.

título per, distancia, normativa náutica de recreo

1 milla nàutica = 1,852 quilòmetres


Sense experiència o titulació prèvia pots accedir directament a tres d’aquests títols nàutics: LN · Llicència de Navegació, PNB · Patró de Navegació Bàsica o PER · Patró d’Embarcacions d’Esbarjo.

TÍTOL ESLORA DISTÀNCIA
LN
Llicència de Navegació

Requisit: +16
6 m 2 mn
PNB
Patró de Navegació Bàsica

Requisit: +16
8 m 5 mn
PER
Patró d’Embarcacions d’Esbarjo

Requisit: +18
15 m 12 mn
PI
Patró de Iot

Requisit: PER
24 m 150 mn
CI
Capità de Iot

Requisit: PI
24 m Sense límits

 

LN · Llicència de Navegació (antic titulín)
Vaixells fins a 6 metres i motos d’aigua sense límit de potència. 2 milles.

Curso Licencia de navegación en Escola Port

La Llicència de Navegació és la titulació més bàsica. Si vols treure el carnet de moto d’aigua o fer sortides diürnes en petits vaixells i allunyar-te fins a 2 milles del port de partida, aquesta és la teva opció. El curs es fa en 6 hores i no requereix examen.

A l’Escola Port en fer el curs el pots complementar amb pràctiques de Navegació a Vela

LN · Més informació


PNB · Patró de Navegació Bàsica
Vaixells fins a 8 metres d’eslora. 5 milles.

 PNB

El PNB és el títol que estàs buscant si el teu pla és sortir el cap de setmana amb la família o amics, navegar sense perdre de vista la costa, anar de cala a cala, evitant les aglomeracions a la platja o sortir a pescar de nit.

PNB · Més informació

 


 • PEE · Patró d’Embarcacions d’Esbarjo
  Vaixells de fins a 24 metres d’eslora. 12 milles.

   Patró de iot

  El PEE és ideal si vols fer navegació costanera amb total llibertat o si el que et ve de gust és navegar fins a les Balears.

  Amb el PEE també pots obtenir atribucions “professionals”.

  PEE · Més informació

 


 • PI · Patró de Iot
  Embarcacions de fins a 24 metres d’eslora. 150 milles.

  PER

  Si ja tens el PEE i tens ganes de més amb el Patró de Iot podràs aventurar-te fins a la Sardenya o les Canàries, per exemple.

  Ara amb possibilitat de tenir atribucions “professionals”.

  PI · Més informació

 


 • CI · Capità de Iot
  Embarcacions de fins a 24 metres d’eslora. Sense límits geogràfics.

  Capità de iot

  Completant la cadena de títols nàutics d’esbarjo arribaràs al Capità de iot i amb aquest títol podràs fer la volta al món amb vaixell.

  CI · Més informació 

 


 

PNB en línia · PEE online · PI en línia · CI en línia

Comença a estudiar avui mateix a Escola Port amb els nostres cursos teòrics online.

Tot el temari, test online, vídeos explicatius i els més important classes en directe per videoconferència. Més informació

 


 

Practicas VELA escola Port

Tots els títols nàutics estan habilitats per a la navegació en embarcacions de motor. Si preferiu portar velers, només heu de complementar el vostre títol amb pràctiques complementàries de navegació a vela.

Pràctiques VELA. Més informació

 


 

Si en lloc de navegar per plaer vols treballar professionalment, pots complementar el teu títol nàutic d’esbarjo amb cursos professionals STCW.

Fes que el mar sigui la teva professió

PEE Pro · PI Pro · CI Pro

Ara pots treballar amb el teu títol d’esbarjo.
Amb les noves atribucions annexes podràs fer de la teva afició la teva professió.

Més informació

 

El certificat d’especialitat STCW de Formació Bàsica en seguretat és el primer curs que has de fer si vols dedicar-te a la nàutica de manera professional. Es tracta d’un certificat reconegut a tot el món a través del conveni STCW. Realitzar aquest curs és imprescindible per a qualsevol activitat professional que vulguis realitzar al sector marítim i nàutic, ja sigui per exercir-te com PPER, PEE Pro, PI Pro, mariner, mecànic o hostessa d’un iot o creuer fins a capità d’un gran vaixell.

Pots navegar com a aficionat amb qualsevol de les titulacions nàutiques d’esbarjo, en aquest cas tens les 5 opcions de títols. Però si desitges una titulació professional les opcions que tens són moltes i cadascuna té diferents recorreguts per obtenir-la.

El PPER – Patró Professional Embarcacions Esbarjo és una opció molt completa, en especial per a tots els qui pensin dedicar-se a fer xàrters amb embarcacions d’esbarjo, a més el títol PPER permet impartir classes teòriques i pràctiques a escoles nàutiques.

A l’Escola Port preparem els nostres alumnes tant per a les titulacions nàutiques d’esbarjo com per a les professionals.

Per a qui no ho té clar i vol iniciar-se en la navegació, recomanem començar per la Llicència de Navegació, que és un curs molt i econòmic, es realitza en un sol matí i no necessita examen. Són 4 hores de pràctiques de navegació i 2 de teoria, que poden servir com a punt de partida perquè una persona prengui decisions sobre continuar amb altres formacions nàutiques.

T’esperem al Port Olímpic de Barcelona, ​​vine a conèixer les nostres aules i embarcacions. Escola Port / Formació Professional del Mar.