27 gen.

2014

El veler de pràctiques de l’Escola Port Barcelona és un RO 340 de fabricació espanyola. Un veler de gran qualitat, ampli i segur; en altres paraules, un veler ideal per a la realització de les pràctiques homologades de navegació. De fet, centenars d’alumnes han realitzat les seves pràctiques i han pogut comprovar les seves prestacions.

Però el veler RO no només és un vaixell per fer navegació costanera donant pràctiques homologades. Prova d’això és que unes quantes unitats d’aquest petit veler de 10 mts han creuat ja l’Atlàntic en diferents ocasions sense cap tipus de problemes. L’últim a fer aquesta Travessia de l’Atlàntic ha estat el nostre col·laborador i amic Miguel Russa a principis de l’any 2013. Al link podeu veure com ha estat la travessia , els llocs pels quals ha passat i el temps que va durar la navegació .

Actualment en Miguel està vivint al Carib i llogant la seva embarcació a llocs paradisíacs com podeu veure en les fotos preses aquest mes de gener.

la foto 1 la foto 2

L’Escola Port Barcelona està pensant en ampliar la flota i adquirir una nova unitat de RO 330 durant el mes de febrer d’aquest any, per donar millor servei als seus alumnes i poder fins i tot fer algun tipus de regates entre elles amb els membres del Club de Navegació de l’Escola.
ESCOLA PORT  BARCELONA