12 juny

2014

Actualment hi ha molts joves que no tenen feina i els encantaria dedicar-se a una activitat professional relacionada amb una afició. La nàutica d’esbarjo ofereix varies opcions pels amants dels esports nàutics. Anteriorment havíem comentat en aquest bloc les possibilitats de titulacions com el PPER (patró professional d’embarcacions d’esbarjo).

Amb el títol es poden dur professionalment velers i iots de motor (fer trasllats, fer de patró en els lloguers, etc.), així com impartir cursos de pràctiques homologades en les múltiples acadèmies nàutiques del nostre país. Avui volem parlar de la titulació de monitor de motonàutica, que és necessària perquè les empreses que realitzen lloguers de motos d’aigua (sense titulació) hagin monitors que guien als turistes.

És obligatori que les empreses que vulgui llogar motos d’aigua sense patró tinguin dos monitors com a mínim per poder desenvolupar aquesta activitat. El monitor de moto d’aigua ha d’anar davant de les motos dels turistes que van en elles sense carnet i amb un comandament a distància pot controlar totes les motos del grup que porta al seu càrrec, per evitar accidents.

La nostra empresa, Escola Port Barcelona, ​​aquest estiu va a començar l’activitat de lloguer de motos d’aigua i busca monitors de motonàutica. Altres empreses nàutiques també tindran necessitats semblants. Per això si sou aficionats a la nàutica i us agradaria practicar la vostra afició a la vegada que obteniu uns ingressos per això, aquesta titulació és una bona opció.