Search
Generic filters
Exact matches only

Accions amb visió social

Aquestes són algunes de les accions socials que ESCOLA PORT realitza des de l'any 2012


Descomptes per Joves (Carnet Jove)

Sabem que la cultura nàutica s’inculca durant la infància i joventut i t’acompanya tota la vida. Des del 2013 que facilitem l’aprenentatge de cursos d’esbarjo als joves amb iniciatives com els descomptes del Carnet Jove i col·laboracions amb universitats catalanes.

Volem que els joves puguin accedir als cursos i activitats a un preu molt inferior (p.ex. 50% en Llicència de Navegació o sortides al club de navegació) i, per tant, puguin complementar-ho amb tota la resta d’aprenentatges que estan fent.

Si tens entre 16 i 30 anys, no t’ho pensis i comença la teva aventura nàutica amb el Carnet Jove i Escola Port. Podràs aprendre la teoria amb recursos digitals, classes en streaming i pràctiques a les millors embarcacions de Barcelona.

Bretxa de gènere

A Escola Port volem posar el nostre gra de sorra per reduir la bretxa de gènere en la nàutica.

Per la nostra escola és molt important prendre un paper actiu pel que contínuament vam realitzar accions destinades a que en un pròxim futur la bretxa disminueixi i sigui freqüent veure cada dia a més dones gaudint i treballant al sector nàutic.

# DONESALTIMÓ Seguim promovent la igualtat en la nàutica d'esbarjo amb el Curs de navegació a Vela Bàsic , T'HI APUNTES?

Les dones representen tot just un 17% del total de títols nàutics d'esbarjo i un 2% participa en el mercat laboral marítim. En Escola Port estem decidits a reduir la bretxa de gènere.

ACCIONS:

"Promoció Dones al Timó" a Hem impartit més de 60 cursos de Llicència de Navegació a dones que, a canvi, han explicat la seva experiència a les xarxes socials.

Beca Escola Port a Escola Port patrocina cada any projectes liderats per dones dins el món de la nàutica oferint suport econòmic a les seves iniciatives i oferint una beca completa en els nostres cursos. Aquest any patrocinem la campiona de món Silvia Mas , representant espanyola, en la modalitat de VELA 470, als JJOO de Tòquio 2020.

Medi ambient

Creiem que és el nostre deure transmetre una visió que tingui en compte i vetlli pel medi ambient. En el món actual amb amenaces tant climàtiques com de pol·lució, a Escola Port fomentem principalment la navegació a vela, per ser la més respectuosa.

A la vegada, també volem posar èmfasi en la reutilització i reciclatge de materials que es deriven de la nàutica d'esbarjo i professional així com la reducció de residus. És per això que, per exemple, fomentem l'ús de ampolles ecològiques en els nostres cursos regalant una ampolla a cada alumne, perquè la utilitzi durant el curs i volem donar segones vides a les nostres veles , entre altres iniciatives.

Descomptes situació exclusió social

Els cursos professionals de STCW són ideals per fer de la mar la teva professió. El curs de Formació Bàsica en Seguretat és una formació necessària per poder treballar en el sector nàutic / marítim.

Si et trobes en una situació d'atur o en risc d'exclusió social, podem oferir-te cursos amb un descompte perquè el preu no sigui una barrera directament. Per a nosaltres, contribuir a reduir l'exclusió social és una prioritat en les nostres col·laboracions amb entitats del territori .

Aula Nautica

Volem facilitar coneixement nàutic a obert i gratuït a tothom que vulgui accedir a la nàutica.

Els cursos de Aula Nàutica estan orientats a reduir barreres econòmiques i de distància, tant per a aquelles persones que el estalviar-se el diners de la part teòrica els permet accedir a una titulació nàutica, com aquelles que viuen fora de Barcelona i poden estalviar el temps i cost del viatge per fer les classes, limitant-lo només a les sessions de pràctiques obligatòries per completar la titulació.

Al web s'ofereix en obert els temaris dels cursos, vídeos i tests d'exàmens, a més d'un fòrum per resoldre dubtes.

Borsa de feina

Disposem d'una borsa de treball on publiquem ofertes que ens fan arribar empreses de el sector marítim i nàutic. Les empreses són coneixedores del que ben formats que surten els alumnes d'Escola Port i per aquesta raó ens contacten.

S'ofereixen llocs de treball en el sector marítim, per treballar en grans vaixells de creuer, en professions tan diverses com: hostesses, mecànics, mariners, etc i de el sector nàutic d'esbarjo on es busca principalment patrons per vaixells d'esbarjo amb la finalitat de navegar amb turistes i també demanden treballadors les empreses de busseig, ports esportius, escoles nàutiques, etc.

Internships

Estem sempre estem oberts a tenir estudiants en pràctiques (summer internships o stages) per poder transmetre els nostres coneixements i formar en els àmbits de turisme, màrqueting i informàtica.

Tenim convenis de col·laboració amb diferents escoles i universitats de França i altres punts d'Europa des 2014.

En molts casos, les pràctiques acabes traduint-se en un lloc de treball fix. Si creus que et podria interessar, planteja'ns una proposta de període de col·laboració.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

  CURSOS D'ESBARJO
  Escola Port
  Moll de la Marina 11,
  Port Olímpic.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a divendres: 09:00 a 19:30
  Sábado: 09:00 a 14:00

  info@escolaport.com
  CLUB DE NAVEGACIÓ
  Escola Port
  Moll de la Marina 5,
  Port Olímpic.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a divendres: 09:00 a 19:30
  Sábado: 09:00 a 15:00
  CURSOS PROFESSIONALS
  Formació Professional del Mar
  Doctor Trueta 48,
  Vila Olímpica.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a divendres: 9:00 a 19:00
  Sábado: 09:00 a 13:00

  profesionales@escolaport.com
  ZONA DE PRÀCTIQUES
  Escola Port
  Moll de la Vela, s/n
  Parc del Fòrum, 08005
  Barcelona