Aquesta pàgina estableix les condicions per les quals regeix l'ús d'escolaportbarcelona.com, escolaport.com, aula.escolaportbarcelona.com, aula.escolaport.com, aulanautica.org, blog.escolaportbarcelona.com, blog.escolaport.com i ofertesnautiques.com (la "Web") i la compra de productes i/o serveis en la mateixa (els "Termes i Condicions" o "T&C"). Juntament amb l'Avís Legal, la Política de Privacitat i la Política de Cookies, formen el marc legal aplicable (els "Termes Legals de la Web") a l'ús de la Web i seran actualitzats periòdicament, per la qual cosa resultaran aplicables els que es trobin publicats quan utilitzis la Web.

Els Termes Legals de la Web s'apliquen a les transaccions efectuades en les Web a partir de la seva data de publicació, amb relació amb els productes ("Producte/s" i/o "Curs/s") i/o serveis ("Servei/s") adquirits en el moment en què aquestes condicions estiguessin disponibles, romanent després en vigor en tot allò que en les mateixes es disposi amb caràcter permanent. Entenent com a Productes i/o Cursos qualsevol curs de formació que facis amb nosaltres i com a Serveis qualsevol de les gestions que oferim a través de Escola Port.

La utilització de la Web atribueix al que la realitzi la condició d'Usuari (l'"Usuari" o "Usuaris"). L'acceptació d'aquests Termes i Condicions per part de l'Usuari serà requisit indispensable de cara a formalitzar qualsevol relació contractual entre l'usuari i Escola Port.

1. IDENTIFICACIÓ I CONTACTE

La Web (escolaport.com, aula.escolaport.com, aulanautica.org i ofertesnautiques.com i blog.escolaportbarcelona.com) són propietat de EXPOMARINE & BOATS, S.L. amb CIF B64202583, domicili social en Moll de Marina, núm. 11, Port Olímpic, 08005 Barcelona i compte de correu electrònic info@escolaportbarcelona.com  i FORMACIÓ PROFESSIONAL DE LA MAR S.L. amb CIF B66932146, domicili social en Carrer Doctor Trueta, 48 - BJ, Barcelona, 08005, Barcelona i compte de correu electrònic info@escolaportbarcelona.com (totes dues societats, d'ara endavant, "Escola Port" o "nosaltres").

2. OBJECTE I ÀMBIT D'APLICACIÓ

Com a Usuari manifestes conèixer, al moment de la realització de la compra ("Compra"), les condicions particulars de venda indicades en la fitxa de cadascun dels Productes i/o Serveis publicats en la Web i declares expressament acceptar-les sense cap reserva.

La realització de la compra i la seva confirmació et converteix en client i implica l'acceptació plena i completa dels presents Termes i Condicions, així com l'acceptació de la resta dels Termes Legals de la Web i qualssevol altres així indicats expressament per Escola Port.

3. CONDICIONS DE COMPRA

En fer ús de la Web i realitzar Compres, com a Usuari et compromets a:

      3.1. Usar la Web únicament per a realitzar consultes, Compres o comandes legalment vàlides.

      3.2. No realitzar Compres falses o fraudulentes. Si raonablement es considerés que un Usuari ha efectuat una comanda d'aquesta índole, Escola Port estarà autoritzat a anul·lar-lo i informar les autoritats pertinents.

3.3. Facilitar de manera veraç i exacta les dades necessàries per a poder tramitar la teva Compra.

En realitzar una Compra a través de la Web, declares ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.

4. DISPONIBILITAT DELS NOSTRES PRODUCTES

La disponibilitat dels Productes i/o Serveis oferts estarà subjecta al que s'estableixi en la Web en el moment de la Compra. Podràs trobar informació detallada en la descripció de cada Producte i/o Servei en la Web.

Tingues en compte que, en alguns casos, la disponibilitat dels nostres Productes i/o Serveis pot dependre de molts factors, com per exemple del nombre d'estudiants que es matriculin, les places ofertes, indisponibilitat d'una embarcació en concret o qualsevol altra circumstància que indicarem en la nostra Web en el moment de la contractació.

És possible sol·licitar més informació sobre els nostres Productes i/o Serveis a través dels formularis disponibles en la Web o enviant un correu a info@escolaportbarcelona.com .

5. COM REALITZAR UNA COMPRA

Pots comprar els nostres Productes i/o Serveis tant de manera en línia a través de la nostra Web, com de manera presencial, seguint el procediment que se t'indicarà en cada cas.

Per a realitzar una compra en línia, has de seguir el procediment de compra que t'anirem indicant a través de la nostra Web, emplenant tots els camps que apareixen com a obligatoris en els diferents formularis dels nostres Productes i/o Serveis i seleccionant el que desitgis adquirir, quedant així introduït la comanda en el carret de compra.

Així mateix, podràs comprar els nostres Productes i/o Serveis de manera presencial en la direcció Moll de Marina, núm. 11, Port Olímpic, 08005 Barcelona, on t'informarem amb major detall de les condicions aplicables.

6. QUÈ OFERIM?

      6.1. Cursos no profesionals

Cadascun d'aquests Cursos pot comptar amb un component teòric i un altre pràctic, depenent del Curs. La part teòrica es pot oferir tant en modalitat presencial com en línia a través de la nostra plataforma ("Plataforma), sempre que en el Curs triat existeixi aquesta opció en el moment de compra. Les pràctiques es poden reservar a través de la Web.

Depenent del seleccionat, des de Escola Port t'enviarem el material didàctic en un termini d'uns 7 dies hàbils des del processament de la teva comanda. Tingues en compte que, depenent de la localització geogràfica del teu domicili, el termini pot variar.

La modalitat específica, les dates i el preu de cada Curs es troba publicat en la nostra Web que podràs consultar en el moment de la Compra.

Com a Usuari, has de tenir en compte que alguns dels Cursos poden estar subjectes a requisits legals previs addicionals, com a formació prèvia obligatòria, per la qual cosa hauràs de llegir atentament la informació que oferim en les nostres Web en realitzar la Compra.

      6.2. Cursos STCW (Standards of Training, Certification, and Watchkeeping)

Els Cursos de formació professional homologats els oferim a través de Formació professional de la mar S.L.

Els Cursos de formació professional poden comptar amb un component teòric i un altre pràctic, depenent del Curs. Quan realitzis la compra hauràs de llegir atentament el que s'estableix en la descripció de cada Curs per a conèixer els detalls del mateix i els mòduls i pràctiques que en el seu cas inclou. La part teòrica es podrà oferir tant en modalitat presencial com en línia a través de la nostra Plataforma, sempre que en el Curs triat existeixi aquesta opció en el moment de Compra.

Depenent del seleccionat, des de Escola Port t'enviarem el material didàctic en un termini d'uns 7 dies hàbils des del processament de la teva comanda. Tingues en compte que, depenent de la localització geogràfica del teu domicili, aquest termini pot variar.

La modalitat específica, les dates i el preu de cada Curs es troba publicat en la nostra Web que podràs consultar en el moment de la Compra.

Com a Usuari, has de tenir en compte que alguns dels nostres Cursos poden estar subjectes a requisits legals addicionals, com a formació prèvia obligatòria o assistència obligatòria a la formació, per la qual cosa hauràs de llegir atentament la informació que oferim en la nostra Web en realitzar la Compra.

      6.3. Reserva el teu Curs

Si t'interessa algun Curs, també pots reservar places per a dates determinades i en la modalitat que prefereixis segons disponibilitat. Pots reservar a través de la nostra pàgina Web o posar-te en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals habilitats i t'informarem de tots els detalls perquè puguis realitzar la reserva.

      6.4. Esdeveniments i activitats  (informació i reserves)

En la nostra Web podràs trobar informació sobre les activitats escolars ("Activitats Escolars") i team buildings ("Team Buildings") que oferim. En el cas que estiguessis interessat, podràs consultar-nos a través del formulari habilitat o del nostre correu electrònic info@escolaportbarcelona.com  i t'informarem sobre les condicions i el pressupost sense compromís de Compra.

Has de tenir en compte que totes les activitats i esdeveniments estan subjectes a la disponibilitat que hi hagi en aquest moment i que pot haver-hi requisits addicionals per a alguns d'ells.

     6.5. Club de Navegació

                 6.5.1. Plans de navegació i reserves

Des d'Escola Port t'oferim l'opció formar part del nostre club de navegació ("Club de Navegació") perquè puguis navegar sense quotes mensuals ni compromís de permanència. Ser membre del Club de Navegació et proporciona els avantatges que podràs trobar en la nostra Web segons les modalitats i els packs que triïs.

Per a reservar les teves sortides a navegar hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari habilitat referent a això en la nostra Web o a través de la resta dels nostres canals habilitats. Per a poder reservar les sortides per a navegar, primer hauràs d'haver comprat un pack de sortides.

                  6.5.2. Lloguer de vaixells

Des de Escola Port t'oferim l'oportunitat de llogar diferents tipus d'embarcacions en el Port Olímpic de Barcelona. Per a això, hauràs de realitzar la reserva a través del nostre canal habilitat en la Web. Recorda que, depenent de la grandària de l'embarcació (eslora) la titulació que hauràs de posseir serà l'una o l'altra, per la qual cosa has d'assegurar-te que compleixes tots els requisits abans de realitzar la reserva.

Una vegada rebem la teva sol·licitud ens posarem en contacte amb tu en un màxim de 24 hores per a concretar i donar-te tota la informació que necessitis.

Si per alguna causa volguessis cancel·lar la reserva, hauràs de fer-ho amb 48 hores d'antelació i et retornarem els diners o buscarem una nova data per a realitzar la sortida. Transcorregudes les 48 hores no realitzarem la devolució.

      6.6. Gestions

Desde Escola Port, podemos ofrecerte la gestión de distintos trámites. Puedes consultarlos todos en nuestra Web o en nuestros canales habilitados para ello, donde te daremos información detallada de cada uno de ellos. Algunos ejemplos pueden ser el pago de tasas para la inscripción de un examen, la renovación de un título o obtención del certificado médico náutico.

Recuerda que para llevar a cabo alguna de estas gestiones puede que necesites cumplir requisitos adicionales, por lo que, deberás informarte y leer bien toda la información disponible antes de realizar el pago.

      6.7. Plataformes didàctiques

Des d'Escola Port posem a la teva disposició diferents Plataformes de pagament i/o gratuïtes on podràs ampliar els teus coneixements sobre navegació, normativa marítima i informació relacionada que pugui ser del teu interès.

Podràs accedir a la Plataforma gratuïta a través del procés de registre disponible en la nostra Web. Una vegada t'hagis donat d'alta, rebràs un email de confirmació on et donarem la benvinguda a la nostra comunitat i et facilitarem els detalls sobre el teu usuari i contrasenya.

En comprar un Curs, podràs accedir a la Plataforma de pagament a través de la informació de confirmació que t'enviarem per email. Una vegada t'hagis donat d'alta i accedeixis al teu Curs, hauràs de tenir en compte de què depenent de la modalitat triada hauràs de complir o no alguns terminis per a realitzar el Curs de manera satisfactòria. Així mateix, des que comença el Curs, tindràs accés al material del mateix durant 24 mesos. Una vegada hagi passat aquest període el material deixarà d'estar disponible.

      6.8. Fòrum

Tenim habilitat un fòrum ("Fòrum") on podràs interactuar amb altres Usuaris a través dels diferents debats que estiguin oberts en aquest moment en les Plataformes. Recorda que per a poder accedir a aquest contingut has d'haver-te donat d'alta en les nostres Plataformes tal com s'indica en el moment en el qual desitges participar en el debat a través del Fòrum.

      6.9. Blog

Disposem d'un blog ("Blog"), que forma part íntegra de la Web i en el qual de manera ocasional anirem pujant contingut perquè puguis tenir accés a informació sobre Escola Port, navegació i informació que pugui resultar-te d'utilitat.

      6.10. Targeta i Val Regal

Pots regalar una targeta regalo ("Targeta Regal") a la persona que tu triïs. Per a això hauràs de recarregar aquesta Targeta Regal a través de la nostra pàgina Web. És important tenir en compte que, per a poder regalar la Targeta Regal, hauràs de recarregar-la almenys amb l'import mínim indicat en la Web .

En el cas que sigueu un grup d'amics o familiars i desitgeu fer un regal entre tots a l'una persona, cadascun de vosaltres només haurà de fer una comanda i esmentar el nom de la persona a la qual anirà dirigida la Targeta Regal i des de Escola Port us enviarem una única Targeta Regal amb la suma de totes les vostres aportacions.

La Targeta de Regal no té caducitat, és a dir, es pot utilitzar tantes vegades com vulguis fins a esgotar el saldo.

En cas que vulguis regalar un Producte i/o Servei en concret, et donem l'opció que es puguis regalar un Val Regal ("Val Regal") perquè la persona que triïs pugui canviar-ho pel Producte i/o Servei triat.

Una vegada aquesta persona rebi el Val Regal, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres perquè pugui decidir el moment per a canviar-lo.

La persona que rebi la Targeta o el Val Regal, només podrà canviar-lo per als Productes i/o Serveis per als quals compleixi tots els requisits exigits i detallats per a cadascun dels Productes i/o Serveis, tal com es detalla en la nostra Web.

7. PREU I MÈTODE DE PAGAMENT

Els preus dels Productes i/o Serveis són els que figuren en la Web en el moment que realitzis la comanda (inclou els impostos aplicables en cada cas).

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes respecte als que ja s'hagi enviat una confirmació de compra.

Una vegada seleccionats els Productes i/o Serveis que desitges comprar, aquests s'afegiran al teu carret, i el pas següent serà tramitar la Compra i efectuar el pagament. Per a això, hauràs de seguir els passos del procés de Compra, emplenant o comprovant la informació que en cada pas se't sol·licita. Així mateix, durant el procés de Compra, abans de realitzar el pagament, podràs modificar les dades de la teva comanda. Tots els càrrecs que es facin es detallaran prèviament a la confirmació de compra, incloent-hi el desglossament dels preus i els impostos aplicables.

Podràs utilitzar com a mitjans de pagament els mitjans indicats en la Web. Escola Port es reserva el dret de suspendre la tramitació de la comanda en cas de rebuig de l'autorització de pagament per part del banc o l'entitat de pagament que en cada cas es tracti.

No s'admetran altres mitjans de pagament diferents dels especificats directament en la Web. Totes les transferències i pagaments que es realitzin a través de la Web són realitzats a través de ports segurs per a garantir la protecció de les dades. Totes les dades viatgen encriptats a través de les plataformes de pagament segures de les passarel·les, i no són emmagatzemats.

8. MITJANS TÈCNICS PER A CORREGIR ERRORS

La Web disposa de finestres de confirmació en cadascun dels apartats del procés de compra. Així mateix, la Web ofereix els detalls de tots els articles que hagis afegit al teu carret de compra, de manera que, abans d'efectuar el pagament, puguis comprovar i, en el seu cas, modificar les dades de la teva comanda.

Si detectes errors en la comanda després de la finalització del procés de compra, has de posar-te en contacte de manera immediata amb Escola Port en l'adreça de correu electrònic info@escolaportbarcelona.com, per a esmenar l'error abans que doni principi la tramitació de la comanda. Escola Port no és responsable dels errors durant la tramitació de les comandes.

9. POLÍTICA D'ANUL·LACIÓ, REEMBORSAMENTS I DRETS

  1. Dret de Desistiment Efectes del Desistiment

Amb caràcter general, com a consumidor i usuari a l'efecte de la normativa aplicable, tens dret a desistir de les Compres en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment conclourà als 14 dies comptats a partir del dia de la celebració del contracte. No obstant això, alguns Cursos i/o Productes o Serveis poden tenir terminis específics segons els seus especials característiques, tant de desistiment com de modificació. Si us plau, revisa atentament les indicacions a aquest efecte en el moment de la reserva o Compra.

Per a exercir el dret de desistiment, hauràs de contactar amb nosaltres per correu electrònic a info@escolaportbarcelona.com , indicant en l'assumpte el teu nom i "EXERCICI DRET DESISTIMENT" i la teva decisió de desistir de la Compra a través d'una declaració inequívoca. També pots utilitzar el formulari de desistiment que s'inclou en aquest enllaç [*], encara que el seu ús no és obligatori.

En cas de desistiment de conformitat amb l'anteriorment indicat, des de Escola Port et retornarem tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d'enviament en cas que n'hi hagués, sense cap demora indeguda i, en tot cas, abans de 14 dies naturals a partir de la data en la qual comuniquis la teva decisió de desistir de la Compra. El reemborsament es realitzarà mitjançant el mateix mitjà de pagament que el teu haguessis utilitzat per a realitzar la Compra, tret que indiquis el contrari, no incorrent en cap despesa addicional a conseqüència del reemborsament.

2. Efectes del Desistiment

Conformi la normativa vigent, quan ja hagi estat prestada una part del Producte i/o Servei en el moment en què ens informis de la teva voluntat d'exercir el teu dret de desistiment se't retornarà solament l'import proporcional a la part no prestada i/o consumida del Producte i/o Servei. L'import proporcional es calcularà sobre la base del preu total acordat en el moment de la Compra i/o reserva.

3. Serveis al usuari

Qualsevol sol·licitud d'informació, especialment referent a la Compra, el reemborsament, el canvi o el funcionament dels Productes i/o Serveis, hauràs de dirigir-la a Escola Port a la següent adreça de correu electrònic info@escolaportbarcelona.com .

 

10. RESPONSABILITATS

Excepte disposició en contra en aquests Termes i Condicions, la responsabilitat de Escola Port en relació amb qualsevol Producte i/o Servei adquirit en la Web està limitada estrictament al preu de compra d'aquest Producte i/o Servei. No obstant això, excepte disposició legal en sentit contrari, no s'acceptarà responsabilitat cap per les següents pèrdues, amb independència del seu origen:

  1. Lesions per una actuació negligent de l'Usuari,
  2. Pèrdues d'ingressos o vendes;

  3. Pèrdua de negoci;
  4. Lucre cessant o pèrdua de contractes;
  5. Pèrdua d'estalvis previstos;
  6. Pèrdua de dades;
  7. Pèrdua de temps de gestió o d'horari d'oficina.

A causa de la naturalesa oberta d'aquesta Web i a la possibilitat que es produeixin errors en el magatzematge i transmissió d'informació digital, no es garanteix la precisió i seguretat de la informació transmesa o obtinguda per mitjà d'aquesta Web.

Escola Port tampoc assumeix responsabilitat de cap mena pels incompliments i/o la falta d'atenció o respecte a les normes de formació de Escola Port, les instruccions dels instructors i/o professors o a l'altra normativa aplicable als cursos i que es faciliti a l'alumne amb caràcter previ a la formació. Totes les normes són d'obligat compliment per a la realització dels cursos, en el que resultin d'aplicació.

11. CESIÓ DE DRETS I OBLIGACIONS

Aquests Termes i Condicions constitueixen un contracte vinculant tant per a tu, com a Usuari, com per a nosaltres, així com per als respectius successors, cessionaris i causahavents. No podràs transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir el contracte o algun dels drets o obligacions derivats d'aquest, sense haver obtingut consentiment de Escola Port previ i per escrit.

Des d'Escola Port podrem transmetre, cedir, gravar, subcontractar o de qualsevol altra manera transferir el contracte o algun dels drets o obligacions derivats d'aquest, en qualsevol moment durant la seva vigència.

Per a evitar qualsevol dubte, aquestes transmissions, cessions, gravàmens o altres transferències no afectaran els drets que, en el seu cas, tens reconeguts com a consumidor per llei ni anul·laran, reduiran o limitaran de qualsevol altra forma les garanties, tant expresses com tàcites, que s'haguessin pogut atorgar.

12. FORÇA MAJOR

No ens fem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d'alguna de les obligacions assumides, quan es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable ("Causa de Força Major").

Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d'exercici, omissió o accident imprevisible o inevitable, i que per tant estigui fora del nostre control raonable.

S'entendrà que les obligacions quedaran suspeses durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d'una ampliació en el termini per a complir aquestes obligacions per un període de temps igual al que duri la Causa de Força Major. Des de Escola Port posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per a trobar una solució que ens permeti complir amb les nostres obligacions malgrat la Causa de Força Major.

13. RENÚNCIA

La falta de requeriment, per part nostra, del compliment estricte pels Usuaris d'alguna de les obligacions assumides en virtut del contracte o d'aquests Termes i Condicions o la falta d'exercici per part nostra dels drets o accions que poguessin correspondre en virtut del contracte o d'aquests Termes i Condicions, no suposarà renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni t'exonerarà de complir amb tals obligacions.

Cap renúncia per part nostra d'un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats del contracte o d'aquests Termes i Condicions ni farà efecte, tret que s'estableixi expressament que és una renúncia i es formalitzi i es comuniqui a l'Usuari per escrit.

14. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les informacions difoses en la Web, així com els seus continguts (els "Continguts Web") són de titularitat de Escola Port o dels seus autors i tenen la consideració d'obres protegides de conformitat amb les disposicions del Reial decret 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual. En cap cas podrà entendre's que des de Escola Port cedim o autoritzem els nostres Usuaris a explotar en cap de les seves modalitats els drets sobre aquests Continguts Web més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la Web.

Els continguts i materials didàctics dels Cursos (els "Continguts Formatius") són titularitat de Escola Port o dels seus professors i/o autors i tenen així mateix la consideració d'obres protegides de conformitat amb la LPI. Aquests Continguts Formatius estan protegits de la còpia no autoritzada i la descàrrega en les Plataformes de Escola Port, i si bé poden utilitzar-se com a material d'estudi i formació, en cap cas podrà entendre's que des de Escola Port cedim o autoritzem els nostres Usuaris a explotar en cap de les seves modalitats els drets sobre aquests Continguts Formatius.

Les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en la Web són titularitat de Escola Port o han estat publicats amb el consentiment dels seus legítims propietaris, sense que pugui entendre's que l'accés a la Web atribueixi als Usuaris cap dret sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Per a realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels Continguts de la Web i/o Formatius, pots posar-te en contacte amb Escola Port a través del nostre email info@escolaportbarcelona.com , adjuntant la informació pertinent.

En qualsevol cas, en Escola Port no podem assumir cap responsabilitat respecte dels drets de propietat intel·lectual o industrial titularitat de tercers que es vegin infringits pels Usuaris de la Web per qualsevol altra persona aliena a Escola Port.

15. PROTECCIÓ DE DADES

La informació o dades personals que ens facilitis com a Usuari seran tractats conformement al que s'estableix en la Política de Privacitat. Escola Port garanteix la confidencialitat de les dades facilitades per a l'adquisició dels Productes i/o Serveis oferts a través de la Web i el seu tractament d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46CE ("RGPD") i a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals ("LOPDGDD").

Com a Usuari entens i acceptes que des de Escola Port podrem compartir les teves dades comunicades a proveïdors de serveis que ens ajuden a dur a terme la nostra activitat.

Pots accedir a tota la informació sobre com tractem les seves dades en la Política de Privacitat de Escola Port disponible en [*] i/o contactar amb nosaltres a través de l'adreça info@escolaportbarcelona.com .

16. NUL·LITAT PARCIAL

Si alguna part d'aquests Termes i Condicions fossin declarats nuls i sense efecte per resolució ferma dictada per autoritat competent, els restants Termes i Condicions romandran en vigor, sense que quedin afectats per aquesta declaració de nul·litat.

17. ACORD COMPLET

Aquests Termes i Condicions, la Política de Privacitat de la Web i tot document a què es faci referència expressa en les mateixes constitueixen l'acord íntegre existent entre l'Usuari i Escola Port.

18. DRET DE MODIFICACIÓ DELS TERMES I CONDICIONS

Des d'Escola Port tenim dret a revisar i modificar aquests Termes i Condicions en qualsevol moment. Com a Usuari, estàs subjecte als Termes i Condicions vigents en el moment en què usis la Web o efectuïs cada comanda, tret que per llei o decisió d'organismes governamentals s'hagin de fer canvis amb caràcter retroactiu en qualsevol dels Termes i Condicions, i en aquest cas, els possibles canvis podran afectar també les comandes que haguessis realitzat prèviament.

19. IDIOMA

En Escola Port l'Usuari és la nostra prioritat i intentem dirigir-nos sempre que és possible en el vostre propi idioma. Per això hem traduït els Termes i Condicions a diversos idiomes. No obstant això, en cas de conflicte o dubtes sobre el significat o abast d'algun apartat, terme o expressió continguts en aquests, serà d'aplicació prioritària la versió en espanyol per ser la versió original en la qual han estat redactats.

20. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

L'ús de la Web i els contractes de Compra de Productes i/o Serveis a través de la Web es regeixen per la legislació espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o guardi relació amb l'ús de la Web o amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols. Pots igualment accedir al sistema europeu de resolució alternativa de litigis en línia a través del següent enllaç: Plataforma UE de Resolución de Litigios en Línea. Si estàs contractant com a consumidor, res en la present clàusula afectarà els drets que com a tal et reconeix la legislació vigent.