Plans de navegació

A EscolaPort sabem que després de les pràctiques reglamentàries calen moltes hores de navegació per tenir la seguretat i confiança necessàries per governar una embarcació.

També sabem que els qui estan en camí de convertir el seu títol d'esbarjo en professional (PPER) han d'aportar hores de navegació i guanyar experiència en travessia.

Els plans de navegació a vela donen resposta a aquests dos perfils, tant a qui aspira a poder governar un vaixell amb la seva família i amics, com a aquells que volen fer del mar la seva professió.

Seleccionem diferents destinacions de gran atractiu i que permeten fer plans que incloguin des d'una, dues i fins a tres nits a bord.


T'hi apuntes?

Pla de navegació Eivissa

Pla de 72 hores. Només a l'agost. Navegació Barcelona – Mallorca – Eivissa – Barcelona. Dos dies de navegació d´alçada i una nit a Eivissa. Més de 300 milles de navegació.

650 €

Pla de navegació de 24 hores

A destins en la Costa Brava com Palamós, Aigua Blava, o en la Costa Daurada com Cambrils, Salou. Aquests plans suposen passar una nit a bord i unes 120 milles de navegació.

330 €

Pla de navegació de 48 hores

Destins a Mallorca com Port Sóller, Port Andratx i a Menorca com a Cala Macarella o Fornells. Aquests plans suposen passar dues nits a bord i entre 220 i 250 milles de navegació.

550 €

Regata Ruta de la sal

Aquesta regata és un clàssic en la vela nacional des de fa molts anys. La regata es realitza cada any per Setmana Santa i té com a destí EIVISSA. Són 320 milles de navegació. La Ruta de la Sal

650 €

Descompte del 20% per a socis del club de navegació

Descomptes per als membres del club de navegació.
L'escola es fa càrrec de totes les despeses: inscripcions, combustible, amarratges, llicències federatives, etc. Tu només heu de pagar les despeses de menjar durant l'activitat.

Anar al club

Els preus inclouen

Embarcació, assegurança, patró professional, amarraments en ports, IVA 21% i la llicència federativa en la regata Ruta de la Sal.