Plans de navegació a vela

A EscolaPort sabem que després de les pràctiques reglamentàries calen moltes hores de navegació per tenir la seguretat i confiança necessàries per governar una embarcació.

Els plans de navegació a vela donen resposta a qui aspira a poder governar un vaixell amb la seva família i amics, com als que volen fer del mar la seva professió.

Sabem que si estàs en camí de ser patró professional (PPER) has d'aportar hores de navegació i guanyar experiència en travessia, per a tots els perfils seleccionem diferents destinacions de gran atractiu i que permeten fer plans que incloguin des d'una, dues i fins a tres nits a bord.

T'apuntes?

Descompte del 20% per a socis del club de navegació

Descomptes per als membres del club de navegació.
L'escola es fa càrrec de totes les despeses: inscripcions, combustible, amarratges, llicències federatives, etc. Tu només heu de pagar les despeses de menjar durant l'activitat.

Anar al club

Copa Amèrica des del mar

Viu des de l'aigua la Regata Preliminar de la 37a America's Cup el 16 i 17 de setembre.

150 € 130 €

Regates d'altura

Podeu formar part del nostre equip en regates d'alçada. A tienda.escolaport.com veuràs les regates previstes i ofertes.

795 €

Els preus inclouen

Embarcació, assegurança, patró professional, amarraments en ports, IVA 21% i la llicència federativa en las regatas.

Pla de navegació de 24 hores

A destins en la Costa Brava com Palamós, Aigua Blava, o en la Costa Daurada com Cambrils, Salou. Aquests plans suposen passar una nit a bord i unes 120 milles de navegació.

Des de 356 € 285 €

Pla de navegació de 48 hores

Destins a Mallorca com Port Sóller, Port Andratx i a Menorca com a Cala Macarella o Fornells. Aquests plans suposen passar dues nits a bord i entre 220 i 250 milles de navegació.

Des de 594 € 476 €