Cursos professionals.

A la Vila Olímpica.
Doctor Trueta 48,
08005 · Barcelona.

Horari
Dilluns a divendres: 10 a 14h / 15 a 19h
Dissabtes: 9 a 14h

 

 

Cursos y activitats d’esbarjo.

Al Port Olímpic.
Moll de la Marina 11,
08005 · Barcelona.

Horari
Dilluns a divendres: 9 a 14h / 15 a 19h
Dissabtes: 9 a 15h

 

Si véns per primera vegada a Escola Port, et recomanem que t’apropis al nostre centre del Carrer Dr. Trueta, 48 a la Vila Olímpica de Barcelona, ja que et serà més senzill arribar tant si vens en cotxe com en transport públic.

Si tens dubtes de com arribar truca abans al 932 21 03 80.

 

  E-mail:

  Verificació E-mail:

  Missatge

   

  També pots utilitzar un formulari per a sol·licitar qualsevol tipus d’informació, formular un suggeriment o presentar una reclamació. Els qüestionaris són en català i castellà. El pots enviar per correu electrònic a: info@escolaportbarcelona.com. Per correu ordinari a l’adreça: Escola Port Barcelona – Moll de la Marina, nº11, 08005, Barcelona.

  Les dades facilitades per l’usuari seran gestionats per EXPOMARINE & BOATS, S.L. amb la finalitat d’atendre les seves peticions de servei. Inclourem les dades en un fitxer que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades. L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a info@escolaportbarcelona.com