Search
Generic filters
Exact matches only

Escola Port està formada per un equip preparat que busca l'excel·lència i treballa amb un l'únic objectiu de satisfer els alumnes i aconseguir a fer realitat els seus objectius, ja siguin en l'àmbit dels cursos d'esbarjo com en el dels cursos professionals.

 
Els nostres cursos d'esbarjo i professionals STCW són apreciats pels aficionats a la nàutica de tot Catalunya per la seva gran qualitat tant del professorat, com de mitjans i material a disposició dels alumnes. Comptem amb alumnes que es desplacen de tot el món a les nostres aules per la qualitat dels cursos.

 
Tant en els cursos professionals STCW com en els d'esbarjo tenim publicats a la web de l'escola els calendaris de tots els cursos i respectem les dates publicades, per facilitar el qual els nostres alumnes puguin programar els seus cursos i no tinguin sorpreses de canvis de dates.

 
Realitzem enquestes als nostres alumnes un cop han realitzat el seu curs i aquestes enquestes es publiquen a la web amb total transparència d'aquesta manera altres alumnes que volen fer un curs podran veure comentaris d'alumnes que ja els han realitzat a Escola Port.

 
Per tot això i perquè volem oferir la millor educació som dels pocs centres de nàutica que compten amb un sistema de Gestió de la Qualitat aconseguint la prestigiosa certificació de qualitat UNE-EN ISO 9001: 2008, atorgada per Applus, sistema que ens permet analitzar i comprovar constantment que els serveis que t'oferim són de la màxima qualitat i responen a les teves expectatives.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

CURSOS STCW
Formació Professional del Mar
Doctor Trueta 48,
08005 · Barcelona
Horario
Dll-Dv: 10:00 a 14:00 / 15:00 a 19:00
CURSOS NÀUTICS D'ESBARJO
Escola Port
Moll de la Marina 11,
08005 · Barcelona
Horario
Dll-Dv: 09:00 a 19:00
Dis: 9:00 a 13:00
ACTIVITATS NÀUTIQUES
Escola Port | Náutica
Moll de la Marina 5,
08005 · Barcelona
Horario
Dll-Dv: 10:30 a 14:00 / 15:00 a 19:00