Search
Generic filters
Exact matches only

En nom meu i el de tot l'equip d'Escola Port us agraeixo haver contactat amb nosaltres i us dono la benvinguda al nostre web.

Comptem amb un equip jove de professionals; un equip tant de professors, patrons, com de personal administratiu i d'atenció a l'alumne. Tots ells amb un objectiu comú, que és fer que la vostra experiència en realitzar un curs a la nostra escola sigui una cosa que recordeu sempre de bon grat i la vostra formació sigui la millor possible.

Com a resultat de la bona feina del nostre equip, hem creat eines web per facilitar al màxim l'ensenyament nàutica dels nostres alumnes. Entre aquestes eines està un web de cursos online en obert (gratuïts), el web www.aulanautica.org que des de fa anys ha ajudat a molts vostre a preparar els vostres cursos nàutics.

Des d'aquesta web a la que esteu (escolaport.barcelona ) els alumnes podreu accedir a tota la informació de tots els cursos, tant els d'esbarjo com els professionals. Així com també als calendaris actualitzats dels cursos i des de la mateixa web podeu reservar el que necessiteu.

A la nostra escola som connscientes de la gran preocupació dels ciutadans per trobar feina i el gran problema de l'atur. Per això vam obrir un nou centre al 2016 especialitzat en cursos professionals. Aquest nou centre: Formació professional del Mar permet donar sortida a tots aquells que busquen una ocupació laboral relacionada amb el sector nàutic.

Finalment, i sense pretendre estendre molt més en aquesta presentació, voldria animar-vos a descobrir la nostra Escola a través de la informació que podreu veure en aquesta web, però també convidar-vos a visitar els nostres centres a Barcelona, a interactuar amb els nostres alumnes. Podeu assistir a una classe com a oients en qualsevol dels cursos que organitza la nostra escola en qualsevol dels seus centres.

Una cordial salutació,

Rodrigo Andrade Olivié

INFORMACIÓ DE CONTACTE

  Estic d'acord amb cedir aquestes dades personals per a fins informatius i comercials.

  CURSOS STCW
  Formació Professional del Mar
  Doctor Trueta 48,
  Vila Olímpica.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a divendres: 9:00 a 19:00
  Dissabte i diumenge: 9:00 a 15:00
  CURSOS D'ESBARJO
  Escola Port
  Moll de la Marina 11,
  Port Olímpic.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a divendres: 09:00 a 19:00
  Dissabte i diumenge: 10:00 a 16:00
  CLUB DE NAVEGACIÓ
  Escola Port
  Moll de la Marina 5,
  Port Olímpic.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a diumenge: 10:30 a 16:00