Search
Generic filters
Exact matches only


En nom meu i de tot l'equip de ESCOLA PORT / FORMACIÓ PROFESSIONAL DE MAR agraeixo el teu interès en l'escola i et dono la benvinguda.

La nostra escola compta amb un jove equip de professionals, tant instructors i patrons, com a personal tècnic i d'administració, tots units amb un objectiu comú: fer que la teva formació sigui la millor possible i que l'experiència de realitzar un curs a la nostra escola sigui una cosa que recordis sempre de bon grat.

Si no pots venir algun dia a classe o si vius lluny i prefereixes fer el curs teòric a distància hem creat eines web per facilitar-te al màxim l'ensenyament. Entre aquestes eines comptem amb la plataforma aula.escolaport.com a la qual pots accedir quan reserves el curs. En aquesta plataforma hem digitalitzat tot el contingut dels cursos que puguis començar a estudiar res més facis la reserva i des de la plataforma també podràs tenir accés a les nostres classes en directe (streaming).

Navego des dels 7 anys i sempre he estat un apassionat a la mar. Em podeu veure navegant en un veler Optimist en els anys 60. De jove, com a esportista m'apassionaven les regates a vela, i d'adult he pogut fer realitat aquella il·lusió que tenia de nen, la de fer que la mar fos la meva professió. Us animo a tots els que compartiu les mateixes il·lusions a realitzar els vostres cursos nàutics d'esbarjo i professionals a la nostra escola.

A Escola Port som conscients de la gran preocupació dels ciutadans per trobar feina i el gran problema d'atur. Per això també hem creat un centre especialitzat en cursos professionals: FORMACIÓ PROFESSIONAL DEL MAR, inaugurat el 2016.

En aquest centre impartim els cursos STCW i donem formació professional a tota la gent que li agradi el mar. Amb aquesta formació vam aconseguir que tots aquells que busquen una ocupació laboral relacionada amb el sector nàutic/marítim compleixin amb el seu desig de fer que la mar sigui la seva professió.

Finalment, voldria animar-te a descobrir la nostra escola a través de la informació que podreu veure en aquesta pàgina web i també convidar-te a visitar els nostres tres centres a Barcelona, ​​a interactuar amb els nostres instructors i alumnes, perquè puguis comprovar per tu mateix el que comenten la majoria dels alumnes que realitzen cursos a l'escola.

Rep una cordial salutació.

Rodrigo Andrade Olivié

INFORMACIÓ DE CONTACTE

  Estic d'acord amb cedir aquestes dades personals per a fins informatius i comercials.

  CURSOS STCW
  Formació Professional del Mar
  Doctor Trueta 48,
  Vila Olímpica.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a divendres: 9:00 a 19:00
  Dissabte i diumenge: 9:00 a 15:00
  CURSOS D'ESBARJO
  Escola Port
  Moll de la Marina 11,
  Port Olímpic.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a divendres: 09:00 a 19:00
  Dissabte i diumenge: 10:00 a 16:00
  CLUB DE NAVEGACIÓ
  Escola Port
  Moll de la Marina 5,
  Port Olímpic.
  08005 · Barcelona
  Horari
  Dilluns a diumenge: 10:30 a 16:00